Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 11. lokakuuta 2010

Kolmesataa ja rapiat!

Hellurei ja hellät tunteet!

Kakkosvuosi jäi kokonaan väliin mutta kiitos hellämielisen painostuksen jota Suomesta käsin minuun osoitettiin, päätin jatkaa blogia. Ja mikäs tässä, syy siihen että kakkosvuosi jäi väliin on puhtaasti allekirjoittaneen häpeilemätön laiskuus :(
Mutta se on ollutta ja mennyttä - tarina jatkuu taas!

On siis kolmas vuosi menossa Worcesterin yliopistossa rakkaalla Englannin maalla, tai Yhdistyneissä Kuningaskunnissa, kuten virallinen nimike kulkee.

Palasin Jenkkilästä Englantiin elokuun loppupuolella ja nyt on 12.Lokakuuta 2010 eli tollaiset kaksi kuukautta on jo kulunut! Mitä se tarkoittaa? Käytännössä kahta luento-viikkoa ja useampaa lomailu-viikkoa. Mitä siis on tapahtunut? No, uudet suomalaiset, kaikki kolmetoista, ovat saapuneet paikalle ja toimin heikäläisten oppaana, mikä oli hyvinkin antoisaa. Vanhat palasivat myös ja sehän vasta hauskaa olikin, kun palauteltiin mieliin viime vuoden hittipaikkoja.

Tuparit sinne tai tänne, syksy 2010 on alkanut erittäin lupaavasti, niin koti- kuin ulkomaarintamallakin. Sormet ristiin ja peukut pystyyn, katsotaan miten tässä käy!

1 kommentti:

Antti kirjoitti...

Raportoit sitten kaiken - likaiset yksityiskohdatkin!

Mutta hyvä, että on tapahtumia sekä koti- että ulkorintamalla.

PS. Yritän hoitaa kirjat tämän viikon aikana nyt, kun pieni Wilhelmiinamme sai nimen ja sukulaiset saivat juhlia nimiäisiä.