Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 11. kesäkuuta 2009

Kaksi viikkoa ja rapiat

Johan on kiirettä pitänyt. Moottoritiet nro 25 ja nro 26 ovat tulleet tutuiksi. 25 pitkin ajan Greenvillen lentokentälle ja 26 pitkin Ashevillen lentokentälle. Valtavasti uusia kasvoja, vieraita nimiä ja tuttavuuksia. Naamakirjan kaveriluettelo paisuu paisumistaan, vaikka siellä ei ole vasta kuin murto-osa leirin henkilökunnasta.

Ja voi herranjestas kun täällä on paljon kauniita tyttöjä. Suomipojalla on ihan pää pyörällä - onneksi en ole ainoa; on käyty tiiviitä keskusteluja muiden "kansainvälisten" kanssa. En enää edes jaksa luetella nimiä enkä edes muista kaikkia mutta silmänruokaa on ihan riittävästi. Ei sovi valittaa!

Kävin katsomassa uuden Star Trekin leffateatterissa ja olihan helmi pätkä. Kyllä oli 6.50 dollarin arvoinen. Ja paikallisesta Alkon korvikkeesta löytyi Finlandia-votkaa, pisteet kotiin Altian export-osastolle. Hendersonville kun ei mikään mahdottoman suuri megapolis ole.

Olen väenvängällä koettanut keksiä jotain valittamisen aihetta mutta en ole löytänyt. Ok, ennen ja jälkeen jokaisen aterian jengi laulaa/lausuu rukouksen mutta se on pientä. Välillä matkanteko tyssää sunnuntaiajelijoihin mutta sekin on kohtuullisen harvinaista. Ja kun satelliittiradion "Liquid Metal" kanavalta kuulee Volbeatin lisäksi Children of Bodomia, Nightwishiä ja Stratovariusta, elämä hymyilee!

Olen yrittänyt laittaa kuvia naamakirjaan mutta jostain syystä Tulikettu tilttaa aina siinä kohtaa. Kokeilen seuraavaksi uppia ne Imageshackiin tai johonkin vastaavaan, ettei tarvitse pelkästään tekstin varassa kuvitella Kissan seikkailuja Uudella Mantereella.

Ei kommentteja: