Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

lauantai 23. toukokuuta 2009

Kevätlukukauden päätös ja summa summarum ensimmäisestä vuodesta

Huh-hah-hei ja rommia pullo kuten nuo merten iloiset veikot, merirosvot tapasivat sanoa. Huomenna sunnuntaina on lähtö. Ensin Heathrowille, sieltä New Yorkiin ja maanantaina Nykistä Ashevilleen jossa toivottavasti on auto odottamasssa.

Päivä alkoi iloisesti tuossa neljän maissa kun Skatie herätteli meikäläistä. Perjantain kunniaksi olin pitänyt Guitar Hero-bileet viimeisen kerran ja siitähän sitten innostuttiin vielä Trampsiin viimeisen kerran. Oli hauskaa. Taisin olla vielä vähän soosissa kun heräsin. Eikä mennyt kuin viisi minuuttia niin Heidi tuli hakemaan grillausta varten. Joten nurmikolle aurinkoa ottamaan ja grilliherkkuja nauttimaan. Pari-kolme tuntia meni kuin siivillä.

Sitten olikin pakko jo alkaa pakkaamaan. Matkalaukkuun ei paljoa tilaa jäänyt vaikka paljon tavaraa jätän tänne. Kaksi aikaisemmin ostamaani laatikkoa eivät sitten riittäneetkään - piti kävellä Home Baseen hakemaan toiset kaksi lisää. Onneksi ovat vain femman kappale.

Mitä sitten jäi kevätlukukaudesta käteen, muuta kuin känsät? Ainakin se että neljä historian kurssia tarkoittaa järjetöntä määrää lukemista, jos tahtoo hyvät arvosanat. Samoin taas tuli todistettua että paineen alla tulee tulosta - aloitin maanantaina esseiden kirjoittamisen ja neljäs valmistui perjantaina seitsemän aikaan aamulla. Tosin lopputulos on sen mukaista - ei niissä paljoa kehumista ole.

Brittien kanssa on luotu lisää kaverisuhteita kevään mittaan ja se on ollut vain hyvä asia. Suomalaistenkin kanssa on edelleen tultu juttuun. Lontoossa tuli käytyä pikaisesti, samoin Leedsissä, Nottinghamissa, Manchesterissa ja Birminghamissa useampaankin kertaan.

Jos olisin tiennyt etukäteen millainen paperisota CCUSA:n kesäduunista syntyi, en varmaankaan olisi hakenut. Mutta nyt pitäisi kaiken olla kunnossa. Jiihaa.

Vieläkään ei kaduta Britteihin lähtö. Eli hyvillä mielin tulen takaisin syyskuun yhdeksäs päivä.

Yritän kirjoitella fiiliksiä ja kokemuksia Jenkkilän ihmemaasta aina kun kykenen eli blogi ei aivan kokonaan hiljene kesän ajaksi. Ja kommentteja saa jättää, hyvät ihmiset, vaikka anonyyminä jos siltä tuntuu!

1 kommentti:

Antti kirjoitti...

Ehdottomasti kommentteja Ameriikan ihmemaasta. Tuo leirikomennus kuulostaa muutoinkin sen verran erikoiselta, että siitä pitää raportoida suomalaiselle kuulijakunnalle!