Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 11. toukokuuta 2009

Kevätkausi

Puuh pooh. Niinhän siinä lopulta kävi ettei päivittäisestä ylläpitämisestä tullut enää mitään. Nyt on niin pitkä tauko edelliseen päivään etten enää yritä moista. Katsotaas, mitä on tapahtunut...

Vappu tuli ja meni - neuvoin Karille ja Tatulle kiljun panemisen jalon taidon ja pojat pyöräyttivät ämpärillisen sitä siman ohessa. Sima onnistui mainiosti ja tottakai pakkojuotettiin sitä naapureille sun muille. Grillattiin, pidettiin piknikkiä ja biletettiin. Eli hulvaton vappu oli.

Vapun jälkeen onkin alkanut stressierkki nostaa rumaa päätään - sillä kesäduunia varten joutuu taas käymään hemmetisti paperisotaa ja neljä esseettä pitäisi myös rustata kasaan. Filmin ja propagandan merkitys Britannialle toisessa maailmansodassa, syy ja selvitys Budapestin kansannoususta '56, naisen yhteiskunnallinen asema Viktoriaanisen ajan Britanniassa ja alkuperäisen tarkoituksen merkitys Yhdysvaltain perustuslaissa. Jes.

Muutama päivä takaperin käytiin Karin, Heinin ja Sennan kanssa Trampsissa vaahtobileissä. Luit oikein. Vaahtobileissä. Kipeetä mutta mahtavaa. Tosin nielin varmaan litran sitä vaahtoa, saa nähdä tuleeko jälkiseurauksia. H1N1:kin näyttää laantuvan joten kesätyöpaikkani Jenkeissä taitaa olla turvattu. Meikäläinen on siis palkattu BlueStar Campsiin yleismiesjantuseksi eli "mail room co-oordinator"iksi. Työtehtäviin kuuluu lapsien ja roinan ajeleminen paikasta A paikkaan B. Postin tarkastus ja pakettien avaus. Jep, avaan kaikki muksuille tulevat lähetykset ja tarkistan ettei siellä ole mitään kiellettyä. Kuten aseita, huumeita tai ruokaa. Ja varmasti sivussa kaikkea muuta mahdollista tulee tehtyä, mutta se on vain hyvä ettei tule kesällä tylsää.

Päivittelen lisää kun kerkeän ja jaksan.

Ei kommentteja: