Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Bileet!

Wooh! Keskiviikko. Aamupäivä meni iloisesti pelkääjän paikalla - opin reitin Ashevillen lentokentälle ja retkeilykaupat Ashevillen ympäristöstä. Eli käytännössä nelisen tuntia tyhjäntoimittamista. Ja tästä vielä maksetaan palkkaa - sentään paskaa sellaista.

Lounaan jälkeen olikin sitten hommaa. Toimistopäällikkö komensi siivoamaan maalitahroja toimiston käytävältä. Huhkin tunnin ajan taltan kanssa nirskuttamassa maalia irti, ilman merkittävää tulosta ennenkuin neiti tuli tarkastamaan tilannetta ja totesi ettei moinen meno vetele. Käski mennä hakemaan kaupasta jotain kunnon myrkkyä jolla maalit irtoaa. No, otin samalla kirjekuoret mukaan ja lähdin ensimmäiselle ajolleni. Kaikki sujui hyvin siihen asti kunnes hoksasin takakontin olevan pullollaan kirjalaatikoita ja kyseisen neitokaisen aikaisemmin puhuneen jotain kirjojen luovuttamisesta hyväntekeväisyyteen tai jotain. Joten reippaana poikana ajoin Hendersonvillen kirjastoon ja roudasin kaikki 12 laatikkoa kirjaluovutusboksin päälle. Tyytyväisenä palasin leirille...

...jossa Allison (eli toimistopäällikkö) sai kohtauksen - kirjat olivat menossa aivan toiseen paikkaan, eivät suinkaan kirjastoon. Hyppäsin takaisin auton rattiin ja hurjastelin tuulispäänä takaisin kirjastoon. Kirjatädit olivat ymmärtäväisiä ja sain "varastaa" laatikot takaisin. No good deed goes unpunished, kuten maailmalla sanotaan. Että otti päähän. Onneksi oli nikotiinipurkkaa.

Päivällisspagetin jälkeen ajattelin hipsiä kämpille lepuuttamaan kun kämppikset informoivat että Wilderness First Responder -kurssi on hyväksytysti suoritettu ja jengi on lähdössä kaupungille sitä juhlimaan. Sehän tarkoitti että Karvisen poika paineli suihkuun ja vaihtoi puhdasta päälle. Tilataksi roudasi jengin (~20 henkeä) El Paso nimiseen raflaan jossa syötiin vähän sipsejä ja enimmäkseen keskityttiin olennaiseen. Sain pitkästä aikaa Sour Applen kunnollisena - eli 2cl votkaa, 4cl Sour Applea ja loppu lasi täyteen Spritea. Että oli hyvää. Totesin myös pystyväni seisomaan terassilla tupakoitsijoiden kanssa, kunhan vain jauhan sitä hemmetin purkkaa. Oo-rah.

Loppuilta sitten sujuikin samaan malliin. Fiksut lähtivät ensimmäisellä autolla pois (Taylor oli lupautunut kuskiksi ja pysyi ajokunnossa, ihana nainen), valitettavasti samalla kyydillä karkasi elämäni rakkaus, Joy, Australiasta. Huoh, aivan jumalainen naaras. Blondi, pystyt terhakkaat rinnat, pitkät hiukset ja sääret, siniset silmät, kaunis hymy. Mä olen niin rakastunut. Parasta on että Ilo on töissä toimistossa joten pääsen flirttailemaan sen kanssa päivittäin. Jokatapauksessa, me muut kuljettiin Mustaan Ruusuun jatkamaan. Siellä todettiin ettei brittien, aussien, kiwien tai hollantilaisten juomapää vedä vertoja suomalaiselle. Raukat humaltuivat kuin teinit Kaivarissa konsanaan ja allekirjoittanut itse totesi että paikka taitaa vesittää votkakolaansa.

Kello on jo yli puolen yön paikallista aikaa ja aamuysin maissa pitäisi ajaa autoa. Joten pidemmittä puheitta - nukkumaan!

Ps. Kamera on mukana, kuten myös USB-kaapeli joten valokuvien lisääminen blogiin on täysin mahdollista. En lupaa mitään, mutta ehkä jossain vaiheessa.

3 kommenttia:

o kirjoitti...

Kun nyt kerran oikein kamera on, niin saisitko ryhmäkuvan niistä ausseista, kiitos? Ei haittaa, jos et ite näy kuvassa. ;)

Kristo Karvinen kirjoitti...

No niin, mä arvasin tän! Koitetaan järjestää, vaikkapa järven rannalla että ovat vain uikkareissa ;)

Jorma kirjoitti...

Vaihtoehto vesivodkalle on harjoittelu