Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Alkufiilistelyä

Sainhan asennettua koneelle suominäppis-asetukset joten nyt on ääkköset ja öökköset mukana myös.

Alkufiilikset? Hyvät ellei peräti erinomaiset. Majoitus on spartalaistyyppinen, kerrossängyissä ja betonilattialla mutta patja on paksu ja viltit lämpimät. Nerokas systeemi, ei ole pussilakanaa laisinkaan vaan patja, lakana, mies, lakana, viltti - tuossa järjestyksessä. Vilttejä sain kaksi joten ei edes varpaat palele - tosin ei täällä tule edes yöllä oikeasti kylmä. Pyyhkeitä luovuttivat peräti kuusi kappaletta mutta kun ottaa huomioon että kuivatusnaru on ainoa vaihtoehto ja ilman kosteusprosentti on säännöllisesti korkea niin ei ihmekään että pyyhkeitä on paljon. Kämppää pitää sisustaa, ajattelin hommata pari julistetta ja kysyä suurlähetystöstä jos voisivat postittaa ison Suomen lipun jonka ripustaisin kattoon.

Ruokalasta löytyy salaattipöytä joten olen ottanut tavakseni syödä ensin yhden lautasellisen pääruokaa (tänään oli uuniperunoita, raejuusto/kermaviili kastikkeella) ja perään toisen lautasellisen salaattia (salaatinlehtiä, minitomaatteja, kurkkuviipaleita, paprikasiivuja) ilman salaattikastiketta. Eli ainakin ruokailu on mennyt reippaasti terveellisempään suuntaan.

Tupakkalakko on tähän asti pitänyt, lauantaista asti jo. Nicorette-purkka toimii aikasen hyvin. Heti kun tekee mieli röökiä, niin purkka suuhun ja sillä selvä. Tosin purkkaa kuluu kohtuullisen paljon, pitää metsästää täältä apteekki että saa lisää - muuten tulee katastrofi.

Työparini on Jim Uudesta-Seelannista ja kundi vaikuttaa oikein symppikseltä. En ole vielä kehdannut heittää lammasvitsejä mutta kyllä tässä vielä kerkeää. Jimmy on ajeluttanut meikäläistä ympäri ämpäri - on käyty sairaalassa, postissa, pankissa, kaupoissa, lentokentillä yms jne. Ensisijainen työtehtäväni kun on olla "runner" eli autolähetti/kuski. Postihuoneeseen ei ilmeisesti tarvitse astua sisään kuin korkeintaan ruuhkahuippuina. Ei lainkaan huono homma. Autoni on muuten vihreä Dodge Ram. Kirjoitan tarkemmat tiedot kunhan pääsen nyt iltapäivällä tutustumaan siihen tarkemmin.

Ja tytöt (sekä nimeltä mainitsematon kasvatustieteiden opiskelija), aussi- ja kiwi-kundit jotka ovat täällä kajakki/vesihiihto/vuorikiipeily/pyöräily/yms kouluttajina ovat kuin suoraan Baywatchista. Ei ihme että keittiöapulaisina olevat ukrainalaistytöt ovat ihan lääpällään. Minä ja britit sitten tasapainotetaan tilannetta. Saas nähdä muuttaako jenkkien tulo tilannetta millään tavalla. Täällä ei siis vielä ole kuin lähinnä kansainvälisiä, koska "normaalit" leiriohjaajat saapuvat viikonloppuna ja ensi viikolla. Muksut tulevat sitten joskus kesäkuun puolessa välissä.

Sellaista tälläkertaa. Kunhan vain sateet vähenisivät niin kuin unelmaa elo ois.

1 kommentti:

Antti kirjoitti...

Kai otit kameran mukaan? Kuvat olisivat mukava bonus näihin kertomuksiin.

Niin ja osoitteen voisit heittää näkyviin/viestinä tulemaan myös. Voin lähettää sulle suomipipon jolla voit koristaa päälaen ;).