Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 9. huhtikuuta 2009

Sadasseitsemäskymmenestoinen päivä

Keskiviikko.

Ihanaa kun kellot soivat 03:00 aikoihin. Ollin ja Antin piti lähteä ajamaan Lontoota kohden - aamulento. Saatoin pojat autolle ja toivotin hyvää matkaa. Palasin kämpille ja nukuin pari tuntia lisää.

Sitten alkoikin rumba - CCUSA ilmoitti että Ronnien suositusta ei ole vielä tullut ja koko homma kuivuu kasaan jos en saa toista suositusta (PV ystävällisesti kirjoitti yhden). No, eikun sähköpostia Ronnielle jolta tuli automaattinen ilmoitus "en ole kampuksella koska olen lomalla". Voi paska. Kipitin International Centeriin kysymään apua, eivät osanneet neuvoa muuta kuin Registryä. Painuin sinne ja kysyin apua: tyttö neuvoi kysymään muita proffia. No, eihän heistä yksikään ole paikalla kun ei ole luentoja.

Palasin kämpille ja meinasin jo vajota epätoivoon kunnes Hotmailiin kilahti Ronnien viesti "it's done". Ja heti perään CCUSAlta ilmoitus Ronnien suosituksen saapumisesta. Hoo-rah.

Skatie kysyi lähdenkö hänen mukanaan grillijuhliin. Ilmainen ruoka kelpaa aina joten suihku ja parranajo ja jotenkuten siistit vaatteet päälle. Felicitas 23:sta tuli myös mukaan. BBQ oli Skatien työpaikalla, eli suurehkolla talli/farmi/yms-kombinaatilla Worcesterin laidalla. Söin itseni ähkyyn, pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni halailemaan heppoja ihan oikeasti ja turisin alkuasukkaiden kanssa joista yksi tunnusti ettei ollut koskaan elämässään puhunut ulkomaalaisen kanssa. Yhdentoista maissa tultiin takaisin kampukselle jossa huomasin että Noran ja Elinan keittiössä oli valot - siellähän suomalaiset viettivät harrasta iltaa. Änkesin sisään ja pian puhuttiinkin genetiikasta, historiasta, politiikasta ja leffoista. Oikein rattoisaa.

Ei kommentteja: