Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 2. huhtikuuta 2009

Sadaskuudeskymmeneskuudes päivä

Torstai.

Eihän siitä Bushwackersiin menosta eilen sitten tullut mitään vaan nukuin iloisesti aamukuuteen asti. Siivosin huoneen kunnolla - vein tyhjä pullot pois ja imuroin. Kyllä kelpaa poikien tulla nyt. Hengasin netissä ja välillä otin aurinkoa pihalla, aurinko paistaa sen verran ihanasti.

Sain US.Constitution-moduulini esseen takaisin Ronnielta. C tipahti. Ronnie ihmetteli miksi olin valinnut kirja-arvostelu kohteeksi "textbookin" kun niiden arvostelu on kohtuullisen hankalaa - oppikirjassa ei yleensä ole selkeää argumenttia ja niiden arviointi vaatii laajaa lukemista aiheesti. No, olin kuitenkin purkanut kirjan riittävän analyyttisesti pieniin palasiin joten siitä hyvästä C. Nyt sitten jännityksellä odotan mitä Darren kertoo mediahistorian dokumenttianalyysistäni neljältä.

Päivitys: No niin, Media Historyn dokumenttianalyysistä tuli D+. Darren antoi raippaa muutamista kielioppivirheista mutta harmitteli että ei olisi moista tehnyt jos olisi tiennyt analyysin kirjoittajan olleen ulkomaisen opiskelijan - mahdollisuus C:hen oli olemassa. Jatkossa minun pitää kuulemma kirjoittaa esseen alkuun "foreign exchange student" jotta arvostelija ei mene pilkunnussimiseen. Toinen kritiikki oli liian suppea lähdeluettelo ja siihen olenkin täysin syyllinen. Sinällään pitää olla tyytyväinen - Darren kehui analyysiäni ja sanoi että teksti oli erittäin lupaava ja ilman yllämainittuja kahta ongelmaa olisi ollut A- tai A. Oe ja voe, pitää lukea enemmän varsinaisia esseitä varten.

Jaa, alle neljä tuntia niin Opan ja Antin pitäisi olla täällä. Mitenköhän pojat selviytyvät Lontoon liikenteessä?

Päivitys2: Nightwish on ihan järjettömän kova bändi. WOOOOOO! Pojat saapuivat, käytiin Co-Opissa hakemassa elintärkeitä elintarvikkeita, soiteltiin Guitar Heroeta ja turistiin. Otettiin taksi SINiin mutta kello oli sen verran ettei päästy enää sisään joten mentiin suoraan Bushiesiin. Ei ollut jätkien paikka mutta kohteliaina turisteina hengailivat pari tuntia. Chicksin kautta kotiin. Soitettiin vielä lisää Guitar Heroeta kun Skatie ei ollut kotosalla ja samalla pelattiin Warlords2:sta. Pojat simahtivat mutta allekirjoittanut hengaili pystyssä, odottaen Jennyn, Benin, Jamesin ja kumppaneiden saapumista. Pojat kantoivatkin tietyömaakilpiä ja draamaa! James oli painellut Amandan kämpille panemaan, vaikka tyttöystävä odotti Birminghamissa. DRAAMAA! Sitä sitten spekuloitiin kiukulla. Ai niin, odotellessa pelasin TFTD:tä vähänsen, otin turpaan alieneilta taas vaihteeksi. Ja niin, Nightwishin Nightquest on aivan helvetin kova biisi. Kuulokkeet korvilla mutta nupit kaakossa ja taju meinaa lähteä! WOOOOO! Joo, ne VK:t Bushiessa tiesivät paikkansa - ja pojat toivat salmaria joka myös löysi kodin välittömästi! WOOOO!

Ei kommentteja: