Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Sadaskahdeksaskymmenesneljäs päivä

Maanantai.

No niin, niin se pääsiäisloma on ohitse ja pitäisi palata arkiseen aherrukseen. Ei kyllä tee mieli ollenkaan. Onneksi ei ole luentoa vielä tänään. Vieläkin on ihan lomafiilis.

Maailmalla sattuu ja tapahtuu - ensin tärkein uutinen:

Bethesda on palkannut Obsidianin tekemään Fallout3:lle itsenäisen jatko-osan, Fallout New Vegas.
http://www.vg247.com/2009/04/20/rumour-fallout-new-vegas-announced-in-london/
ja
http://kotaku.com/5219584/new-fallout-announced

Paras uutinen mitä Fallout-fani voi realistisesti odottaa. Jaa miksi? Koska Obsidian koostuu pääasiassa vanhan Black Islen työntekijöistä, hepuista jotka tekivät alkuperäiset Falloutit. Ja koska Chris Avellone (PS:T, Fallout2, KotOR2, MotB) on Obsidianilla. Ihquu. Koska ei voida odottaa että Tim Cain, Leonard Borsky ja Jason Anderson palaisivat yhteen tekemään todellista Fallout 3:sta, tämä on parasta mitä voi odottaa. Peli käyttää takuuvarmasti Gamebryo-moottoria, mikä pyöritti Oblivionia ja F3:ta, eli reaaliaikainen, pelaajan silmistä kuvattu. Mutta jospa Obsidian saisi loren ja tarinan ja erityisesti dialogit kuntoon niin typerän taistelusysteemin voisi antaa anteeksi. Molemmat peukut pystyyn ja ristiin kaulan ympäri. Julkaisu on 2010.

Sitten, somalialaiset merirosvot olivat hyökänneet amerikkalaisen rahtilaivan kimppuun. Aluksen kapteeni, Richard Phillips, tarjoutui panttivangiksi jos piraatit päästävät muun miehistön vapaaksi. NATOn alusten piirittäessä rahtilaivaa, nämä suostuivat. Muu miehistö seilasi paatin karkuun ja merirosvot piiloutuivat katettuun pelastusveneeseen Phillipsin kanssa. Yhdysvaltain laivaston alus otti pelastusveneen hinaukseen neuvottelujen ajaksi. Kolme merirosvoa vahti Phillipsiä, neljännen neuvotellessa aluksen kannella. Neuvottelut eivät edenneet, joten aluksella ollut SEAL-tiimi ratkaisi tilanteen ampumalla Phillipsiä uhanneet kolme merirosvoa. Jep, keinuvasta laivasta vielä kiikkerämpään pelastusveneeseen, kohtuullisen kapean oviaukon kautta, kolme laukausta, vieläpä niin lähellä toisiaan etteivät tyypit ehtineet reagoida. Neljäs pidätettiin. Hatunnoston arvoinen suoritus.

Jaahas, tänään pitäisi ehkä mennä Trampsiin katsomaan brittimeininkiä. Saas nähdä jaksaako.

Ei kommentteja: