Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Sadaskahdeksaskymmenes päivä

Torstai.

Lähdettiin reippaina kohti Terra Miticaa eli paikallista huvipuistoa. Ajateltiin olevamme säästäväisiä joten otettiin bussi. Se kuskasi meidät Benidormin keskustaan ja pian oltiinkin eksyksissä - ei mitään havaintoa mistä menisi bussi Terra Miticaan. Eikun taksi lennosta ja matka jatkui. Kuski ajoi lattarityyliin kahdeksaakymppiä neljänkympin alueella.

Terra Mitica on vähän kuin Linnanmäki mutta levitettynä suuremmalle alueelle. Komea puinen vuoristorata, ketjukaruselli, lyhyt twist-vuoristorata ja vapaa pudotus-versio Space Shotista. Ihan järjettömän mahtava härveli. Nosti meidät varmaan lähemmäs sataa metriä ja sitten pudotti alas. Jarrut iskivät päälle varmaan ~10 metrin korkeudessa ja tunne oli taas ihan älytön. Hyvä etten laskenut alleni.

Palattiin hotellille ja otettiin pikkunokoset ennen päivällisbuffettia. Sen jälkeen olikin vuorossa illan show Benidorm Palacessa. Show oli Moulin Rouge / Las Vegas -tyylinen. Ja suuressa maailmassa kun ollaan niin rintoja ei säästelty. Elina harmitteli miksi kundeilla oli paidat päällä paljon useammin kuin mimmeillä mutta ei aina voi voittaa.

Show jälkeen hypättiin taksiin ja bilekeskukseen. Ensimmäinen yökerho oli tuttua huttua, R&B-scheisseä ylikovalla ja todennäköisesti alaikäisiä brittejä hinkkaamassa toisiaan. Seuraava paikka olikin paljon lupaavampi - tilaa oli enemmän ja DJ soitti house-klassikoita. Innostuttiin tosissaan joraamaan. Elinan kamerassa on kohtuullisen häpeällisiä kuvia. Ja Espanjassa ei olla turhan tarkkoja valomerkin kanssa, joten oltiin takaisin hotellilla tuossa aamukuuden aikaan. Ihan mieletön meininki!

Ei kommentteja: