Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 12. maaliskuuta 2009

Sadasneljäskymmenesviides päivä

Torstai.

Menin nukkumaan vasta aamulla, koska koko yö meni dokumenttianalyysiä kirjoittaessa. Toisin sanoen, rustasin yhden kappaleen, en keksinyt enempää sanottavaa, surffasin netissä, rustasin toisen kappaleen, idea köyhyys iski uudestaan, surffasin netissä, rustasin kolmannen kappaleen ja niin edespäin. Lopulta seitsemän aikoihin lopetin, koossa oli 1,125 sanaa, vaadittavan määrän ollessa 1,500. Eli 225 sanaa pitäisi vielä suoltaa paperille.

Runsaan viiden tunnin unien jälkeen piti nousta ylös, ravistella unihiekat silmistä ja hipsiä Darrenin luokse kuulemaan tuomio History 1010 - Early Modern England moduulista ja leipämellakka-esseestäni. Esseestä tipahti C+, kuulemma hyvä essee mutta lähteitä ei ollut riittävästi, lisäksi olin unohtanut esseestä lähdeluettelon ja Wordistä huolimatta löytyi kaksi kirjoitusvirhettä. Pahus soikoon.

Jokatapauksessa, syyslukukauden tulokset ovat nyt vihdoin selvillä kaikki:

Hist1001 D+
Hist1010 C
Lang1290 D+
Polp1001 A

Yehaa. Nyt pitää täyttää vaihto-oppilasvuoden hakemus Australiaa varten, koska sen ainokainen ennakkovaatimus oli ensimmäisen lukukauden läpäisy. Puuh, taidan ensin mennä syömään ja luennolle.

Jaksaakohan illalla lähteä ulos, Jenny opasti eilen että "Thursday is the new Wednesday Kristo!" eli Bushies kutsuisi. Kattoo nyt.

1 kommentti:

Jorma kirjoitti...

Onneksi olkoon. Kriittiselle blogin seuraajalle tulee mieleen, että Opisto tarjosi muut vitamiinit, vain B piti hankkia itse