Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Sadasneljäskymmenesensimmäinen päivä

Sunnuntai. Jatkoin lepopäivälinjalla. Morjenstin nopeasti Jennyn porukoita kun kävivät paikalla tänään. Toivat neljä muovikassillista tavaraa, joista ilmeisesti puolet oli ruokaa. Luulisi tytön pärjäävän vähemmälläkin, mutta mikä minä olen sanomaan. Pitkästä aikaa meikälainen kokkasi ihan omin pikku kätösin, tuloskin oli ihan mukiinmenevää, ei Joni omaa annostaan ainakaan vessaan kaatanut - ehkä siihen pusikkoon ikkunansa alle.

Sain vihdoin Vampire the Masquerade: Bloodlinesin pelattua lävitse. Mutta koska kyse on Troikan (lähes) legendaarisesta roolipelistä, on ensimmäinen läpipeluukerta vasta lämmittelyä - nyt vaihdetaan erilainen hahmo alle ja alusta uudestaan! No joo, pidän varmaan pari päivää taukoa ennenkuin aloitan sen, pitää kohtapuoliin kirjoittaa esseekin koulua varten jne.

VtM:B on kyllä hieno rope, sen pisteet ovat nousseet tasaisesti tässä syksyn ja talven mitaan, vaikka se onkin turhan äksönpainotteinen niin eri osaset ovat muuten hyvin tasapainossa. Suosittelen lämpimästi kaikille - plus että se on tehty Half-Life 2:sen Source-moottorilla eli on nättikin kuin mikä.

Ei kommentteja: