Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Sadaskuudeskymmenestoinen päivä

Sunnuntai.

Virkeänä pystyyn jo 16:30 paikallista aikaa. Söin ja surffasin netissä kunnes huomasin että kello oli jo lähellä kasia joten tuli kiire kirjastoon. Sain sentään tehtyä ihan kouluhommiakin ennenkuin kirjasto meni kiinni ysiltä. Analyysissä on 531 sanaa eli 1,200-531=669 jäljellä. Puuh.

Spotify on muuten aivan hemmetin hieno ohjelma. Ilmaista musiikkia loputtomasti. Tosin mainoksia joutuu kuuntelemaan aina silloin tällöin mutta ne ovat lyhyitä ja sen verran harvakseltaan etteivät haittaa kovinkaan paljoa. Ja jopa tämä nuhapumppu"laajakaista" mikä koululla on riittää mainiosti mp3-streamingiin. Mikä voisikaan olla eeppisempää taustamusiikkia Pool of Radiancen pelaamiseen kuin Nightwishin koottu tuotanto? Suosittelen lämpimästi. Aamuyöllä, kun pitäisi päästä nukkumaan, laitan hakusanaksi "chill out" ja lyön Ibiza Chill sekä Hollywood Chill kokoelmalevyt soimaan niin johan rauhoittuu. Ja jos meinaa tulla koti-ikävä, eikun soimaan Nylon Beatin hitit. "Seksi vie kaksitoista apinaa kuumalle rannalle..." Helmi!

Ikävissä uutisissa, Turkin matka meni puihin. Ennenkuin saatiin rahat kasaan, Thomas Cook olikin melkein tuplannut matkan hinnan. Nyt etsitään kuumeisesti vaihtoehtoista reissua. Ja joo, limppari meinasi lentää läppärin ruudulle kun luin BBC:n uutisia ja bongasin Paavin kertomasta kuinka kondomit levittävät Aidsia ja HIV:tä. Hyvä juttu Paavi. Tämän kun yhdistää siihen äskettäiseen Brasilian insesti/abortti/pannaan-julistamis-draamaan sekä kaikkiin pedofilia-skandaaleihin mihin katolinen kirkko on vuosien varrella sotkeentunut (ja joita se aktiivisesti yrittää peitellä), niin on hankala ymmärtää miten joku voi vielä hyvällä omalla tunnolla julistautua katolilaiseksi. "Harvat mädät omenat pilaavat koko puun..."-argumentti ei oikein toimi kun koko kirkon päämies on entinen Hitler-Jugendin jäsen joka elää menneisyydessö. Ja nyt katolilainen piispa väittää että Natsien joukkotuhon todelliset uhrit olivat katolilaisia ja mustalaisia, eivät niinkään juutalaisia. Paljonko vetoa että piispa ei saa haukkuja Vatikaanista? Herra väittää 22 miljoonan katolilaisen kuolleen natsien käsissä, mikä on täysin käsittämätön väite, samaa sarjaa kuin uusnatsien väitteet siitä että koska yhden keskitysleirivartijan tunnustus oli tapahtunut väkivallalla uhkaamisen alla, koko kansanmurha oli valetta. Tuon piispan logiikkaa käyttäen natsien todellisia uhreja olivat ateistit, koska Neuvostoliiton kansalaisia kuoli ylivoimaisesti eniten Toisessa maailmansodassa ja NL oli virallisesti ateistinen valtio. Voi tuska mikä urpo.

Ja osataan sitä Suomessakin. Heti kun Hesari raportoi Espanjan aborttilain mahdollisesta hölläämisestä ja katolisen kirkon vastustuksesta, niin keskustelupalstalle säntäsivät jeesustelija-idiootit suoltamaan kaikenmaailman epäolennaisuuksia alkion oikeudesta elämään ja sikiön persoonasta ja abortin hengenvaarallisuudesta jopa sairaala-olosuhteissa. Ihan niinkuin YK, Unicef, WHO ja WTO eivät olisi todistaneet ziljoona kertaa että paras keino köyhyyden ja kurjuuden poistoon makrotasolla ja pitkässä juoksussa on naisten koulutustason nostaminen. Äärimmäisen tärkeä askel tuolla tiellä on naisen itsemääräämisoikeus oman vartalonsa suhteen. Eli= kondomit, E-pillerit, abortti, valistus, koulutus. Niin kauan kuin nainen on alistettu vauvatehdas, ei hänellä ole aikaa/mahdollisuutta kouluttaa itseään tai parantaa omaa asemaansa. Siksipä ei olekaan yllättävää että patriarkaaliset ja patavanhoilliset uskonnot vastustavat verisesti kaikkea mikä vähääkään viittaa naisen seksuaalisuuteen. Burkha päälle, hiukset piiloon, takaisin keittiöön ja jos elämäsi ei ole jatkuvaa raskaana oloa ja synnyttämistä, jotain on pahasti vialla. Kahjoin jamppa selitti (suora lainaus): "En minä omista omaa ruumistani niinkuin en omista kenenkään toisenkaan ruumista. Jumala omistaa ne!...Jumalan rakkautta teille kaikille!"

Joo.


Ei helvetti että ottaa päähän. Olisihan se elämä kovin helppoa jos faija olisi vaan hakenut jonkun naapurin tytön mulle vaimoksi. Se olisi ollut hiljaa ja kokannut ja siivonnut ja pyöräyttänyt mukuloita. Ja jos ei, niin sitten vaan isällisesti avokämmenellä molemmille poskille niin oppiipahan paikkansa ja samalla valittaa kavereille ettei naapurin isäntä saa pidettyä naisväkeään kurissa. /Sarkasmia

Nykyään kun tuollainen peli ei vetele - ei ainakaan länsimaissa, kovinkaan laajalti - niin pitää suorittaa hienovaraisempaa aivopesua. Ja sehän tunnetusti toimii paljon paremmin. Aivan kuten aikoinaan monet "älyköt" uskoivat kirkasotsaisesti kommunismiin ja Neuvostoliittoon maanpäällisenä paratiisina, jotkut naiset kaivavat halukkaasti maata siskojen jalkojen alta. Ai ketkä? No päällimmäisenä tietysti Nina Mikkonen (joo, sainhan ympättyä!) ja tässä toinen esimerkki Amerikan ihmemaasta: Gingi Edmonds, 23-vuotias "Pro-Life" aktivisti. "Pro-Life" pitäisi oikeastaan olla "Anti-Choice" tai "Pro-Partiarkaatti" tai "Pro-Fundamentalistinen kristillisyys joka tuhoaa kaiken mihin se koskeen". Muutama päivä takaperin Jenkeissä tapahtui lento-onnettomuus jossa kuoli useita ihmisiä. Gingi kirjoitti tästä blogiinsa kieriskellen riemussa, sillä osa kuolleista oli Yhdysvalloissa tunnetun aborttiklinikkaketjun omistajan lapsia. Eli siis kristitty nainen kirjoittaa iloisena "Minähän sanoin että Jumala kostaa verisesti!" kun alle 10-vuotiaita lapsia kuolee lento-onnettomuudessa, kuten myös viidennellä kuulla raskaana ollut nainen jolla ei ollut mitään tekemistä aborttiklinikoiden kanssa. Joo, siinäpä taas iloista faktaa. Gingin rinnalla Nina Mikkosen "päiväkodit ovat natsien peruja"-jutut ovat vielä pikkujuttuja.

No niin, piti vain kirjoittaa pikku päivitys mutta tämä riistäytyi käsistä. Parempi palata takaisin Staliniin ja maatalouden kollektivisointiin - niissä hirmuteoissa on sentään sisäistä logiikkaa.

1 kommentti:

Antti kirjoitti...

Sinustahan on kuoriutumasta feministi. Hämmentävää... ;)

Vaikka ei siinä mitään, allekirjoitan kyllä pääpiirteissään tämän julistuksen, jonka olet tässä yön pimeinä tunteina saanut aikaiseksi.

Muistathan, että me olemme tulossa sinne tällä viikolla? Ajattelimme tulla noutamaan sinut autolla pois sieltä paikallisesta baarista, jossa olet kuitenkin lymyämässä.