Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

tiistai 31. maaliskuuta 2009

Sadaskuudeskymmenesneljäs päivä

Tiistai.

Jooh, en sitten saanut unta yöllä enää siinä vaiheessa kun kämppikset olivat sammuneet. Pyörin varmaan kaksi tuntia sängyssä ennenkuin nousin ylös kuuden aikoihin. Pitkästä aikaa siivosin huoneen. Yllättää, miten huone voi näyttää hienommalta kun se ei enää ole kuin hirmumyrskyn jäljiltä... Aamu sarastaessa kävin hakemassa kanaleivän aamupalaksi, pakkasin repun ja lähdin kaupungille asioille. Lloydsin lukittu pankkikortti avautui kassaneidin toimesta parissa minuutissa. Rekisteröidyin EU-vaaleja varten äänestäjäksi ja postitin papereita poliisille taustojen tarkistusta varten. Viimeisenä piti hankkia opiskelijan Rail Card jotta saisi junaliput 1/3-halvemmalla mutta enpä ollut muistanut ottaa valokuvaa mukaan. Hiukan harmitti. No, lohdutin itseäni jalan mittaisella BMT-sämpylällä Subwayssa. Tuplajuustolla ja kaikilla rehuilla, tottakai. Hiukan yllättäen ne lyövät täällä porkkanaraastetta ja maissia sämpylään. Olipahan makuelämys. Kaupungilla yllätyin (taas) ihmisvilinästä. Vaikka Worcester ei kauhean suuri paikka olekaan, niin jopa tiistaiaamupäivisin keskustassa on melkoinen vilinä ja hulina. Oli rattoisaa istuskella penkillä, aurinkolasit silmillä, mutustaa sämpylää, ihmetellä alkuasukkaita ja vain fiilistellä.

Takaisin kämpille jossa menin 14:40 tutoriaaliin saamaan palautetta esseestä. Joka olikin ollut jo 12:40. Hemmetti että harmitti uudestaan. No, Ronnie vastasi sähköpostiini nopeasti joten torstaina uusi yritys. Ai niin, Gemma soitti ja ilmoitti että minulla on haastattelu huomenna kesäleiriä varten. Tapaan neidin Birminghamissa. Saas nähdä kuinka käy. Ainakin neidillä on todella pornahtava puhelinääni, jos ulkonäkö on samaa rataa niin pitää olla tarkkana.

Nukuin päikkärit ja havahduin ysin maissa illalla. Eli saas nähdä miten sitä yöllä saakaan taas nukuttua. Ainakin on tekemistä, varmistaa että paperit ovat ojossa huomista varten. Pyykkiäkin pitäisi pestä - likaisissa vaatteissa meneminen haastatteluun ei yleensä ole hyvä idea. Antti ja Ollikin ovat torstaina tulossa paikan päälle, pitää varmaan miettiä sightseeing kiertuetta tai jotain. Ja jos ei muuta keksi, niin Curse of the Azure Bonds on vielä kesken...

Ei kommentteja: