Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 30. maaliskuuta 2009

Sadaskuudeskymmeneskolmas päivä

Maanantai.

Valvoin iloisesti koko yön, rustaten esseetä ja pelaillessa Pool of Radiance. Sain sen vihdoin läpi joten oli aika siirtyä Curse of the Azure Bondsiin. Ai että ovat kovia nuo vanhat kultalaatikkopelit. Kävin aamuseiskalta palauttamassa esseeni ja sitten hoitelin paperisotaa Australiaan lähtöä varten. Hyvältä näyttää, Lois kertoi että paikkoja Ausseihin on ja koska proffat näyttivät vihreää valoa, tämä poika on näillä näkymin viettämässä kevään 2010 Adelaiden yliopistossa lukemassa Australian historiasta ja globaaleista riskeistä. Woot!

Nukuin pikku päiväunet ja heräsin seiskan jälkeen kun brittipojat mölysivät. Ovat lähdössä Trampsiin tänään ja eihän etkoja voi pitää ilman yhteislauluja ja järjetöntä kiljumista sekä seinän hakkausta. Ihanaa. No, varasin samalla pääsiäislomamatkan Espanjaan. Turkin matkan hinta oli äkisti kallistunut joten vaihdettiin Espanjaan, Albiriin. Se on Espanjan itärannikolla, hieman Ibizan alapuolella. Reissu oli melkeinpä epäilyttävän halpa, saas nähdä millainen hökkeli siellä odottaa.

Edit: Jooh, minkähän ihmeen takia edes menin nukkumaan hyvissä ajoin. Ihanaiset kämppikset herättivät varmaan koko talon kun saapuivat juhlimasta. Järjetön huuto ja meteli taas. Uni life baby, uni life.

Ei kommentteja: