Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Sadaskolmaskymmenesyhdeksäs päivä

Perjantai.

Heräsin iltapäivällä, tilasin pitsaa ja jätskiä. Suunnittelin Antin ja Ollin Wosterin-reissua (B&B-paikat ovat yllättävän kalliita). Surffailin netissä, valtasin linnan Mount&Bladessa ja luin sarjiksia.

Nyt lähden pubikierrokselle, tosin joudun jättämään sen kesken jotta kerkeän Mikailiksen bileisiin. Juoksin kampuksen läpi alasti huvin vuoksi

On tämä opiskelijaelämä rankkaa

Edit: WUUUT!

No niin.Ylistimulaatio, jota Wikipedia ei tunne (tietenkään), tarkoittaa tietyn aisti/tunneärsykkeen toistuvaa ylikuormitusta. Tässä tapauksessa kyse on legendaarisesta testosteronisesta kiimahermosta jota ylikuormitettiin tänä iltana pahasti. Kyseinen hermohan löytyy jokaisesta miehestä - toisilla se on alikehittynyt, joillain normaali ja eräille ylikehittynyt. Ja valitettavasti sitä kovin helppo stimuloida; sekä aistiärsykkeillä - erityisesti visuaalisilla, mutta myös tunto/muiden aistien kautta tai jopa alitajunnan kautta. Erittäin alitutkittu psykologian aihe. Sitä voidaan ärsyttää jopa erilaisilla musikaalisilla ärsykkeillä, jotka riippuvat kyseisen yksilön alitajunnasta - siinä missä tutkimuskohde A ärsyyntyy Nylon Beatista, tutkimushenkilö vaatii Barry Whitea päästäkseen samaan tunnetilaan. Kun itselle tulee tämä tila Metallica

No niin, suoritin tänä iltana psykologis/sosiologis/psykosomaattisen kokeen, käyttäen itseäni koehenkilönä. Saletista saan tästä biologian Nobelin. Tai rauhanpalkinnon, kuka tietää.

Koko koe voidaan supistaa matemaattiseen kaavaan, kuten oikein onkin, sillä matematiikka on kaikista tieteistä puhtain.

X(testosteronisen kiimahermon ärsytys) = B(audiovisuaalisten ärsykkeidän määrä)+C(audiovisuaalisten ärsykkeiden laatu)*D(alkoholin määrä veressä)+E(testosteronin määrä veressä)

Siis toisinsanoen X=B+C*D+E eli erittäin yksinkertainen kaava.

Mutta jos B ja C ylittävät selkeästi D:n ja E:n, lopputuloksena on tutiseva hyytelömassa joka ei saa mitään aikaiseksi. Kaava tarvitsee siis lisäyksen:

X=B+C*D+E / DE>CD

Tähän loppuu matematiikan tuntemukseni ja tuokin kaava saattaa olla täysin päin persettä mutta yritin saada loogista selitystä sille mitä tapahtui tänään. Ja mitä tapahtui tänään:

Olin kauniiden naisten seurassa, joista useimmat eivät pitäneet kynttilää vakan alla, koko illan, siis olin B:n ja C:n vaikutuksen alaisena monta tuntia. Samalla D kasvoi hitaasti ja E pysyi vakiona. Lopulta D:kään ei enää kasvanut, vaan pysyi vakiona kuten myös E mutta B ja C molemmat kasvoivat lähestulkoon ekspotentiaalista kaavaa noudattaen. Suomi, Englanti, Skotlanti, Bangladesh, Ruotsi, Kypros HERRA JUMALA MITEN KAUNIITA NAISIA JOKAPUOLELLA MITÄ MITÄ MITÄ MITÄ TÄSSÄ VOI PIENI MIES TEHDÄ EI AUTA ARMIAS- *fap* *fap* *fap* *fap* *fap*

No niin, näin päästään siis ylistimulaatioon, jossa BC ylittää DE:n niin selkeästi että tapahtuu väkivaltainen vastareaktio. Onneksi allekirjoittaneen reaktio oli sen verran vähäinen että se täyttyi valittamalla Lauran&Annan olkapäätä vasten ja halailemalla Harryn&Ansonin kanssa. Loppu hyvin kaikki hyvin, vai piilotinko sittenkin sen sekavan oloisen kiinalaistytön sänkyni alle jalkaraudoissa ja muovipussi pään ympärillä? TU-DU-DU-DUUUUU!

SAME BAT-CHANNEL, SAME BAT-TIME, TUNE IN NEXT WEEK!

2 kommenttia:

chef kirjoitti...

Haha :) Aivan mahtavaa Kristo, toi on selkeesti jonkunlaisen palkinnon arvoinen kaava :D

Jorma kirjoitti...

Mainio yritys hulluuden ja nerouden, oikeilla nykynimillä tunteen ja järjen toimintojen samanaikaisesta kuvaamisesta poikkeustilanteessa. Valitettavasti palkintojenjako viivästynee sinne saakka, jolloin kuvaamiasi testitilanteita ei enää esiinny.