Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 2. maaliskuuta 2009

Sadaskolmaskymmenesviides päivä

Maanantai.

Menin nukkumaan tuossa 05:45 aikoihin saatuani vihdoin viimeisenkin John Ringon kirjan luettua. Joten sitä iloisempaa oli havahtua ysin aikoihin kun Jenny hakkasi Skatien ovea kuin viimeistä päivää. Käänsin kylkeä mutta eikös siivoojatäti ryhtynyt imuroimaan. Skatiekin palasi takaisin yöjuoksuistaan ja käläkäläpäläpälä. Hiukan ärtyneenä vedin verkkarit jalkaan ja painelin tupakalle. Takaisin punkkaan, peitto korviin ja unta kuulaan.

Havahduin todellisuuteen vähän ennen kahta, tällä kertaa Ben kavereineen huuteli käytävässä. Nousin ylös ja avasin SOLE-sivut koska tänään tuli tulokset syksyn kursseista. Jännitys jännitys!
Japani D+, Historia 1001 D+. Molemmat ihan odotettuja, japanin koe meni penkin alle ja hissassa olin syksyllä reputtanut ne perhanan opintopäiväkirjat mutta Hitler-essee meni sen verran hyvin että se pelasti itse moduulin. Sitten kivuliaat:

Historia 1010 FR, Politics 1001 FT.

Eli Fail-Reassessment ja Fail-Retaking. PERKELE! Paitsi että hissa on ok koska proffat olivat hukanneet leipämellakka-esseeni. Olin lähettänyt sen uudestaan mutta Darren ei vielä ole ehtinyt arvostella sitä. Siitä siis kaiken järjen mukaan tulee kohta ihan kunnon arvosana. Politiikka sen sijaan oli kauhea shokki. Lähetin heti Mike Webbille sähköpostia ja kummastelin F:n syytä. Onneksi ei mennyt kuin kymmenen minuuttia ja vastaus tipahti postilaatikkoon:

Kristo:

Very sorry about this. You got grade A for this assignment (well done !), and I will get Registry to alter it. If it hasn’t altered by the end of this week, would you let me know? Apologies again, Mike
JEEEEEEEEEEEEEEEE! Ensimmäinen A! WOOT WOOT WOOT WOOT! Mutta voihan hemmetti mikä virhe. Heikompi ihminen olisi jo saanut sydänkohtauksen, juossut auton alle, viiltänyt ranteet auki, hukkunut pulloon, hypännyt sillalta, ostanut lentolipun Suomeen.
Eli siis, tähän mennessä syksyn tulokset ovat: A, D+, D+ ja viimeistä hissan tulosta odotetaan.

Jaahas, suihkuun ja sitten kirjastoon, sieltä CostCuttersiin hakemaan tarvikkeita iltaa varten - Elinalla on syntymäpäiväbileet.

1 kommentti:

Perttu kirjoitti...

Gratz! Alkaahan se opiskelu tuottaa hedelmää.