Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Sadaskolmaskymmenesseitsemäs päivä

Keskiviikko - Onsdag. Hummihei.

Nukuin fasismiluennon ohi, mutta sitä sattuu. Heräsin sopivasti kun Accomodation Manager ja siivooja-Pam turisivat keittiössä meidän kämpän tiskausongelmista. Pelmahdin paikalle, vein roskat näyttääkseni hyvää esimerkkiä ja vannoin että tiskit ovat vain tietyn asukasryhmän ongelma - eivät kaikkien. Pamsu vannoi samaa, joten Manageri-Rouva käski tiskata astiat pois ja tulla ilmoittamaan jos ongelma jatkuu. No, näin Benin ja Jamesin myöhemmin ja välitin terveiset mutta kuuroille korville taisi mennä. Ainakaan iltaan mennessä ei mitään ollut tapahtunut joten Joni tiskasi tuoreet pois, jättäen homehtuneet paskat "sankareille". Eli todennäköisesti pääsen huomenna nauttimaan niiden tiskaamisesta.

Iltapäivä menikin sitten hektisesti kun rustasin ensimmäistä naishistorian paperia kasaan. 700 sanan jälkeen iskin pääni muuriin mutta vietin luovan paussin, katsellen hupaisia videoita YouTubesta kahden tunnin ajan ja johan alkoi lyyti kirjoittaa sen jälkeen. Sain loppujen lopuksi yllättävän helposti vaaditut 1000 sanaa kasaan. Kävin kirjastossa printtaamassa laput pihalle, tracking sheet kansilehdeksi, kuoreen sisään ja historian palautuslaatikkoon vartti ennen deadlinea. I rock.

Illalla iskettiin Jonin kanssa Flat 22:een missä oli etkot Bushwackersiä varten. Blondi-Annan (vai pitäisikö puhua Huittis-Annasta?) pikkusisko Elina oli myös paikalla ja työnsin jalkani suuhun kommentoidessani että pikkis näytti 12-vuotiaalta. Tietysti Elina olikin oikeasti 15-vuotias ja tykkäsi hirmuisesti. No, ei aina voi voittaa. Porhallettiin taksilla Bushiin ja jorattiin aamuun asti. Tulipahan taas laitettua jalalla koreasti. Paluumatka olikin sitten yhtä draamaa, kuka menee kenenkin kyydissä ja mille snägärille ja vaikka mitä. Mutta kyllä ilta silti kallistui enemmän voiton puolelle. Törmäsin Jamiehen tanssilattialle ja tapasin herran tyttöystävän. Luonnollisesti 195 senttisellä äijänköriläällä on ehkä 140 senttinen keijukainen parempana puoliskona. Meni VK:t väärään kurkkuun kun repesin pariskunnan pussailulle. Jamie tulee tarvitsemaan kiropraktikkoa ennen pitkää, selkäranka oli sen verran notkolla jotta huulet kohtasivat. On se nuori lempi ah niin herkkää.

Hmm, kello on 04:00 torstai aamuna. Sain juuri rustattua mediahistorian lyhytelokuva analyysin. I rock again. Joo, jospa menisi vähäksi aikaa nukkumaan. Torororotorstaina tulee Tiian ja Essin kavereita suomesta käymään ja lupauduin esiliinaksi tyttöjen lähtiessä kaupungille bilettämään. Ja perjantaina on sekä pubikierros että Annan pirskeet. Ja lauantainakin oli jotain, en enää edes muista mitä. Ja maanantaina sitten Trampsiin pitkästä aikaa. Huh-huh, taas tulee olemaan kroppa kovilla.

Ei kommentteja: