Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

tiistai 3. maaliskuuta 2009

Sadaskolmaskymmeneskuudes päivä

Tiistai.

Heräsin omaksikin yllätyksekseni jo kasin jälkeen eli hyvissä ajoin ennen herätyskellon soittoa. Elinan synttäripirskeet olivat oikein hauskat tosin Vesiputous koitui turmiokseni. Joten olo oli tietysti sen mukainen. No, ei mitään mitä litra kokista ja hampaiden pesu ei parantaisi.

Luennolla puhuttiin Kongressin roolista USA:n hallinnossa ja sen demokraattisuudesta tai sen puutteesta. Lopuksi saatiin jopa keskustelua/väittelyä aikaan - Jamie esitti että kongressin merkitystä Jenkeissä pitäisi kasvattaa koska muutoin erityisesti merijalkaväkeä presidentti voisi käyttää eräänlaisena yksityisarmeijana. Heitin sitten kipakan vastakommentin että nykyisillä aseilla presidentti ehtii täysin laillisesti tehdä vaikka mitä tuhoa ennenkuin kongressi kerkeäisi väliin ja jos taas presidentiltä viedään pois nuo valtaoikeudet, koko Jenkkien liittolaisjärjestelmä rampautuu koska kongressi ei tulisi ikinä reagoimaan riittävän nopeasti. Koska kellään muulla ei ollut lisättävää, Wendy kallistui meikäläisen argumentin kannalle, mikä herätti suurta hilpeyttä porukassa koska juhlistin tätä asiaankuuluvin soidinmenoin.

Iltapäivä ja ilta menikin sitten koneella istuessa. Piti kirjoittaa esseetä mutta ei siitä mitään tullut. Ehdin sen kirjoittaa huomennakin onneksi. Jaa, James toi kasin aikoihin tukanleikkuukoneen ja Skatie oli onneksi paikalla joten nyt olen kalju taas, pitkästä aikaa. Britit varsinkin hämmästelivät, kun eivät meikäläistä ole kaljuna koskaan nähneet. Kuulemma lähti 5-10 vuotta naamastakin pois.

Lopuksi - tarkastin mitä kaikkea kovalevyiltä löytyykään ja bongasin maailman parhaan elokuvan: Sam Raimin ohjaaman ja Bruce Campbellin tähdittämän, legendaarisen Army of Darknessin!
Vähänkö järjestän leffaillan pian missä tuo katsotaan!
Tähän vielä linkki YouTubeen, mistä löytyy 10# parasta quotea.

Ei kommentteja: