Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Sadaskolmaskymmeneskolmas päivä

Lauantai.

Kyllä nukkuminen on mukavaa. Heräsin tukevasti iltapäivän puolella Skatien ja Jennyn kikatteluun, tytöt katsoivat Frendejä ja nauru kuului seinän läpi. Hampaiden pesu, "aamu"tupakka, pölinää Jonin ja Karin kanssa ja takaisen koneelle, jatkamaan John Ringon lukemista. Pitäisi kirjoittaa esseitä mutta ei pysty, on pakko lukea mitä se kahjo keksii seuraavaksi.

Kävin yläkerrassa voittamassa Heikin kanssa Aliaksen. Anna ja Arla tarjosivat kyllä kovan vastuksen mutta eivät ihan yltäneet loppuun asti. Pelin jälkeen alakertaan ja takaisin lukemaan. Että ovat koukuttavia kirjoja.

Unto the Breachissa on hemmetin hieno helikopterikohtaus, mikä teatraalisuudessaan vetää kuvailun perusteella vertoja Apocalypse Now:lle. Klikkaa nimeä niin pääset katsomaan sen YouTubeen. Ringon versiossa naispuolinen Hind-J pilotti kylvää tuhoa tsetseenien bunkkereihin 57mm raketeilla ja neljällä konetykillä. Ja tottakai kopteri on maalattu lohikäärmeeksi ja siihen on kustomoitu kunnon kauttimet, joista soi DragonForcen Through the Fire and Flames.


Joo-o. Että sellainen kirja. Tuli mieleen omat inttikokemukset, joista osa on kohtuullisen "leffamaisia". Ainakin se kerta kun makasin mahallani MT-LBv:n takakannella PKM:n kanssa ja lasketin sarjaa PsRUKin PsJ-linjaa vastaan viivytyksessä. Tai seisominen T-55M:n tornissa kun ajaja laskettaa urku auki leken poikki. Hätilän A-alueella, joukkueen koottu isku, minulla oli vielä neljä vaunua sillä kertaa, kaikki rintamassa loivaa rinnettä alas, konekiväärit laulaen. Rovajärvellä täyskaliiperiammunnoissa, kun jokainen laukaus heitti puoli kiloa paskaa naamalle. Erityisesti Pohjankankaalla, komppanian koottu isku, kymmenen vaunun rynnäkkö. Ja se vihonviimeinen hyökkäys, Upinniemin AUKin pojat vaunun perässä juoksemassa, suoraan porilaisten poteroiden päälle. Hmm, tai Imatran uimamaisterin kanssa tetsaaminen metrisessä hangessa Taipalsaaressa, tosin se meni enemmän komedian puolelle.

Ei kommentteja: