Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 5. maaliskuuta 2009

Sadaskolmaskymmeneskahdeksas päivä

Tororororororostai.

Piti mennä Tescoon aamupäivällä mutta ei ollut voimaa eilisillan jälkeen. Jumat että oli taas hormonit eilen kohdallaan. Ei riitä että on kuvankauniiden suomityttöjen ympäröimänä, siihen pitää vielä ympätä tappavan seksikkäitä brittimisuja kaksin kourin parveilemaan. Ei ne burkhat välttämättä huonoja keksintöjä olekaan. Pffft!

Havahduin hikisenä kunnon liskojen yöstä puolen päivän aikaan ja porhalsin suihkuun. Pläräsin pari tuntia koneella ennen Media History luentoa. Ihasteltiin vähän vanhoja filminpätkiä vuosilta 1898, 1900, 1901 ja 1925. Herätin sopivasti huomiota ja komiikkaa kaljuni kanssa. Opiskelijat luennoilla voi jakaa karkeasti kolmeen ryhmään: minä(ja ne muut) jotka esitetään mielipiteemme heti kun vain mahdollista, ne toiset jotka saavat äänensä kuuluville vain jos proffa oikein lypsää niitä ja ne hiljaiset jotka eivät ikinä koskaan sano yhtään mitään, ettei vain kukaan pitäisi heitä tyhminä tai koska oikeasti ei ole mitään sanottavaa ja krapula vaivaa ja enhän mä edes lukenut kotitehtäviä tai paneutunut aiheeseen ja eikäs se nyt hemmetti riitä että olen edes fyysisesti paikalla ja ja ja ja ja.

Tähän väliin pitää huomauttaa (vaikka miehisyyspisteet TAAS romahtavat) että Kelly Clarkson on ihana ja Since U Been Gone on mahtava kännibiisi.

Jep, kävin CostCuttersissa hakemassa pari pulloa Strongbowwia ja menin Tiian&Essin rakkauden temppeliin morjenstamaan neitien kavereita Suomesta. Paikalla oli ihan mukavasti jengiä joten otettiin taksi ja painuttiin Siniin. Taas oli sellaista herkkulihaa tarjottimella että oksat pois, heikompia hirvittää. En kyllä ymmärrä miten brittipojut vain kylmän viileinä seisoskelevat seinustoilla ja chillailevat. Ihminen toden totta tottuu mihin vain.

No, lähdettiin porukalla Bushwackersiin mutta sitten alkoikin draama. Osa seuruuesta oli sen verran päissään ettei päässyt sisään, joten Harry lähti esiliinaksi kohti kampusta. Baarissa kävi ilmi että nukkumaanmenoaika koski useampaakin joten löysin itseni yhden aikaan kämpiltä Harryn kanssa, tehtävä suoritettuna. Onneksi molemmilla oli pullo säästössä joten jauhettiin sontaa ja parannettiin/pahennettiin maailmaa.

Joten nyt, 02:16 istun läppärin ääressä (taas), nälkä kurnii suolissa (tottakai), PizzaHut aukeaa vasta 10:00 (kääk), Kelly ulisee kuulokkeissa kymmenettä kertaa(aah). Mitä tässä voi mies enää tehdä? Kääntää volat kaakkoon, heittää vaatteet pois ja jorata opiskelijankammiossa munasillaan antaumuksella. Näin se on.

Ei kommentteja: