Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 2. helmikuuta 2009

Sadasseitsemäs päivä

Uuh yeah, mondag!

Heräsin "reippaana" poikana jo heti puolenpäivän aikaan. Vetelehdin koneella ja pohdittiin Jonin kanssa Jonin läppärin toimimattomuutta. No, Joni lähti HelpDeskiin ja allekirjoittanut ruokalaan aamupalalle, koska maanantaille ei sattunut luentoa. Ham, tomato and cheese hot sub naamariin, ajanvaraus program advisorille koska haluan pudottaa sen perhanan japanin ja tilalle sosiologiaa. Joninkin läppis tuli lopulta kuntoon joten pääsimme CostCuttersiin. Kauppa oli uusinut hyllyjärjestyksensä mutta tuttu pakistanilainen oli tiskin takana. Kalapihvejä, lihamurekette ja pitsa ostoskoriin leivän lisäksi. Okei okei, pari pulloa VS:ää tuli myös mukaan sekä onnittelukortti Noralle (kannessa Belle tottakai!).

Illalla siis Noran synttärit jonne raahasin läppärin ja kitaran. Kari oli tuonut DDR-tanssimaton (Dance Dance Revolution, ei Deutsche Demokratische Republik te tietämättömät) joten meno oli kovaa kun jengi kilpaa soitti kitaraa ja tanssi matolla. Tavoite oli suunnata Trampsiin kauden avaisiin mutta eihän siitä tullut mitään. Osa porukasta kyllä urheasti suuntasi kävellen kyseiseen yökerhoon mutta kivikova ydin jäi vielä soittamaan/tanssimaan. Minä myös, koska olin viime tipassa ostanut Jamesilta pullollisen Strongbowta. Poikarukka oli jo ensimmäisen pullonsa jälkeen niin soosissa että koin sen suorastaan kansalaisvelvollisuudekseni. Ja omat juomat olivat lopussa tietysti myös.

Joten en päässyt vielä ihan ytimeen asti mutta hauskaa oli silti. Keskiviikkon uusi yritys, Bushwackers on silloin tähtäimessä. Ja joo, huomenna (eli tänään koska vuorokausi on jo vaihtunut) on luento, heti tuossa 10:15. Tulee siis I-H-A-N-A herätys.

Ai niin, täällä satoi lunta! Paikalliset sekosivat täysin, vaikka lumi suli melkein heti pois. Ihme sakkia. Viisi senttiä lunta ja maa sekaisin. Sellaista se on, näissä vanhoissa sivistysmaissa.

2 kommenttia:

antti kirjoitti...

Milloin se sun vaihtokuviosi oikein selviää?

Kristo Karvinen kirjoitti...

Vasta keväällä joskus. En tiedä itsekään tarkkaan.