Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

lauantai 28. helmikuuta 2009

Sadaskolmaskymmenestoinen päivä

Perjantai.

Heräsin sopivasti iltapäivällä, kun koko yö oli tullut luettua. Tosiaan, torstai-iltana surffasin netissä ja syystä taikka toisesta päädyin tälle sivulle.

Jos koko elämänsä aikana lukee vain yhden kirjallisuusarvostelun, sen pitää olla tuo. Jokainen, käykää lukemassa tuo kirja-arvostelu ja palatkaa sitten takaisin. Jos ei jaksa lukea koko arvostelua, tässä tiivistelmä:


The PALADIN OF SHADOWS series is arguably the most horrifying series of books I have ever read. It has a hero I can't stand, politics so strong they're comical, and sex scenes that are downright horrifying. And I cannot stop reading it. I am going to buy every single one, and if Ringo ever comes out with a spin-off featuring Katya as Cottontail the Bionic Whore, I will buy that too. Because dammit, there's bad, and then there's so bad you have to memorialize it for future generations


.
*
.
*

Luettu? Vieläkö naurattaa? Hyvä.

No, tuollaisen "review" kun allekirjoittanut on lukenut, eivät edes villihevoset estäisi meikäläistä lukemasta itse kirjoja. Pikaisen etsinnän jälkeen löysin html-versiot ja uppouduin lukemaan. Kolmas kirja menossa tällä hetkellä ja hävettää myöntää mutta kirjat ovat aivan helvetin kammottavan upeita. Kuin hirvittävä autokolari josta ei saa silmiään irti. Toisaalta, tykkäsin useimmista Clancyn kirjoista joten turha tässä itseään puolustella. Ja jos uskaltaa lukea, muistakaa mantra: "OH JOHN RINGO NO!" Se tosiaan auttaa. Joten, pitemmittä puheitta, tässä linkit John Ringon uraauurtavaan Paladin of Shadow-sarjaan:

Ghost
Kildar
Choosers of the Slain
Unto the Breach

On vielä viides kirja, Deeper Blue, mutta nyt en enää löydä linkkiä siihen. Pitää etsiä myöhemmin lisää. Edit: löytyihän sekin - Deeper Blue

Ja vielä viimeisen kerran varoituksen sana. John Ringo on vapauttanut pimeän puolensa näihin kirjoihin - yhdistä Tom Clancy ja De Sade, niin ollaan lähellä.

"Oh John Ringo No!" Toden totta.

Ps, kävin salilla ensimmäistä kertaa ja olin kerrankin fiksu; treenasin vain hauista ja tissejä.

Ei kommentteja: