Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Sadaskahdestoista päivä

Lauantai.

Nukuin iloisesti iltapäivään asti ja vetelehdin koneella, katsellen Zero Punctuationin hulvattomia videoita ja lueskeskellen Children of Heavenia.

Illalla Laura järjesti pöydän ASKista joten painelin kuudelta suihkuun, vain kuullakseni oven läpi tyttöjen huutavan että taksi on jo pihalla. Pöytävaraus olikin puoli seitsemältä eikä seitsemältä, tuli hiukan kiire. Ehdin sentään mukaan, tukka märkänä ja paidan helmat lepattaen. Ravintola oli yllättävän täynnä ja tarjoilijamme kohtalaisen pihalla. Tilattiin pullo punkkua, saatiin valkkaria, Lauran alkukeitto unohtui keittiöön, jälkiruuan mukana ei tuotu riittävästi lusikoita eikä tarjoilija muistanut allekirjoittaneen ja Lauran kaakaoita. Ei jätetty tippiä.

Pyörähdettiin Horn & Trumpetissa tuopillisella, nauttimassa pitkästä aikaa perinteisestä britti-pubi-kulttuurista. Eli naapuripöydässä känninen äijä yritti suostutella seurueensa naisia ottamaan poskeen kaveriltaan koska haluaa nähdä tämän "Happy Facen". Naiset eivät suostuneet. Hulvatonta.

Kampuksella puolalaiset pitivät naapurikämpässä bileitä joten päädyin sinne nostelemaan shotteja mutta en jaksanut lähteä näiden mukana uudestaan kaupungille vaan jäin Arlan kanssa soittamaan Guitar Heroeta.

Normi päivä.

How long would it take for a Tyrannosaurus Rex to digest your corpse?

Ei kommentteja: