Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Sadaskahdeskymmenestoinen päivä

Tiistai. Heräsin kännykän ulinaan ja päätin että olo on niin kipeä etten raahaudu US.Constitution luennolle. Huomasin saaneeni tekstiviestin jossa Skatie kysyi voisinko tulla hakemaan hänet lasaretista. No, koska Lancelot on toinen nimeni, heitin hupparin niskaan ja taivalsin parkkipaikalle etsimään neidin autoa. Siitäpä alkoikin todellinen seikkailu - täällähän ajetaan väärällä puolella tietä, vaihdekeppi oli myös väärällä puolella, minulla oli vain epämääräinen idea siitä missä sairaala sijaitsee, bensavalo vilkkui ja räkätauti hakkasi päässä.

Ihme ja kumma, vain reilut puoli tuntia myöhemmin Skatie hyppäsi kyytiin Worcester Royal Hospitalin edestä. Vuolaiden kiitosten jälkeen pääsin lopulta ryömimään takaisin punkkaan, tosin ensin siivoojatäti läksytti minua roskista ja tiskeistä. Oikein mukavaa, kun tiskit ovat jälleen kerran brittien aiheuttamia.

Heräsin uudestaan viiden aikoihin ja olo oli ihan yhtä kehno. Loppuilta menikin Armageddonia lukiessa ja jatkuvasti niistäessä. Ja teetä juodessa, tottakai. Ihme ettei nenä putoa tällä menolla. Sain sentään jotain aikaiseksi - Armageddon loppui. Nyt odotetaan jännityksellä milloin trilogian seuraava osa ilmestyy.

2 kommenttia:

Antti kirjoitti...

Hyvä, että harjoittelet tuota ajamista paikallisessa ympäristössä! Tämä lähinnä siksi, että kun tulemme käymään voimme jostain vuokrata pirssin ja lähteä käymään jossain (enkä nyt tarkoita Worcesterin sairaalaa...) :)

Kristo Karvinen kirjoitti...

Joo, alkukankeuden jälkeen ei se nyt niin mahdotonta ole tosin ajamiseen pitää keskittyä ihan eri tavalla kuin Suomessa!