Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Sadaskahdeskymmenesensimmäinen päivä

Olen onnistunut saamaan kunnon nuhakuumeen, siksi bloginkin päivittäminen on ollut vähän niin ja näin. Enivei, nyt on parempi olo joten pitemmittä puheitta:

Maanantai.

Molemmissa kämmenissä on selkäpuolella pyöreä, pieni ihottuma/rohtuma-ympyrä. Mistähän ihmeestä nekin ovat tulleet? No, heräsin aamulla kun Kari tuli koputtelemaan ovelle että aamun Lidli-reissuun olisi hyvin tilaa. Vastasin että kiitos, mutta ei kiitos, olo oli kohtuu kauhea. Nukuin vielä reilun tunnin ennenkuin Jonin kanssa mentiin pihalle jossa olikin jo sekalainen seurakunta jengiä odottamassa koulun pikkubussia. Autossa tajusin että Lidlissä ei käy luottokortti joten muiden mennessä sisään, minä lähdin etsimään pankkiautomaattia. Ja tosimieshän ei ohjeita kaipaa!

Olin kävellyt takaisin keskustaan asti (Lidl sijaitsee kaupungin vastakkaisella laidalla kampukseen verrattuna) enkä ollut moista aparaattia nähnyt, joten Theon soittaessa ilmoitin ettei tarvitse meikäläistä odottaa. Löysin sentään NatWestin konttorin joten pääsin vihdoin lunastamaan sekit käteiseksi. Tulipa rahamies olo kun pankkipoika työnsi lompakkoon kymmenen 20 punnan seteliä. Paluumatkalla poikkesin vielä Somerfieldiin (Alepa) ostoksille kun se Lidl jäi väliin. Olin kotosalla jopa ennen Jonia.

Flunssa senkuin paheni joten päätin jättää Trampsin väliin. Pelattiin Jonin ja Karin kanssa Civ4:sta ja siinä samalla seurasin vierestä kun ensiapuryhmä laukkasi kämpille. Skatie oli taas onnistunut tunaroimaan, neiti päätyi sairaalaan yöksi. 24 on kyllä todellinen draamakämppä - jos ei Skatie, niin sitten Jenny tai vähintään jonkun kaveri. Puuh.

Ei kommentteja: