Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Sadaskahdeskymmenes päivä

Sunnuntai.

Rauhallisesti nukuin taas iltapäivään asti. Skatie tuli kertomaan että keittiön lavuaari on tukossa koska Jennyn kaveri Aleesha oli oksentanut sinne jossain vaiheessa yöllä. Nami. Keittiössä haisikin kivalta.

Illalla 22:ssa oli leffailta - Babylon AD, 10,000 BC ja The Sentinel. Eka oli ihan mukiinmenevä, Vin Dieselin tähdittämä apokalyptinen sci-fi rymistely. Tosin toiminta oli melko vähäistä, juonessa oli kohtuu karmeita aukkoja mutta Neuvostoliitto-nostalgia pelasti alkupuolella paljon, oli ainakin erilainen verrattuna moniin muihin. Emmerichin käsittämätön kakka-festari 10,000 BC oli edelleen ihan yhtä surkea kuin muistinkin. Miten tuottajat ovat päästäneet moisen pökäleen teattereihin on hyvä kysymys. Sentinel oli puolestaan keskinkertainen trilleri pressan salamurhayrityksestä. Kiefer Sutherland ja Michael Douglas vetivät vasurilla normisuorituksen mutta ei leffa pettänyt paitsi ihan lopussa jossa pääpahis täysin idioottimaisesti yrittää vielä itse tappaa pressan itsemurhatyyliin, vaikka leffassa on aikaisemmin painotettu tämän olevan ammattilainen ja ex-KGB.

Armageddon on vieläkin kesken joten pitää palata sen iloiseen maailmaan, venäläiset juuri pudottivat pari sataa tonnia Sariinia demoneiden niskaan. Ihana kirja.

Ei kommentteja: