Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

tiistai 3. helmikuuta 2009

Sadaskahdeksas päivä

Tiistai ja varsinainen koulun aloitus.

Tukka senkuin kasvaa ja onkin jo herättänyt hilpeyttä niin kämppisten kuin suomalaistenkin keskuudessa. Parta pitäisi varmaan ajaa, tosin Jennyn mielestä se sopii minulle joten saas nähdä.

Aamupäivällä kipitin aurinkoisessa säässä luennolle. Törmäsin Gaviniin ja pariin muuhun tuttuun syksyn kursseilta. Muistivatkin vielä meikäläisen, which was nice. Jenkkien perustuslaki on tämän hissankurssin aihe. Naisproffa lätkäisi ihan hemmetisti luettavaa eteen, kävi läpi kurssin rakenteen ja ilmoitti pitävänsä 20 minsan tauon jotta pääsee oksentamaan. Oltiin äimän käkenä. Tauon jälkeen rouvan vointi parani ilmiselvästi sillä katsottiin lyhyt videonpätkä, kuunneltiin vähän luentoa ja keskusteltiin Jenkkilän ihmemaasta. Ideas and ideals, continuity of Constitution, the American Dream. Osallistuin mielestäni oikein hyvin. Jatkossa tulee aina olemaan lyhyt alustus proffan toimesta, sitten katsotaan video ja lopuksi seminaarityöskentelyä. Eli kuulostaa ainakin paljon mielenkiintoisemmalta kuin syksyn hissat.

Luennon jälkeen ostin kolmioleivän ja nautiskelin sen kämpillä odotellessani ajanvaraukseni alkua. Menin siis Program Advisorin luokse vaihtamaan moduuleitani. Sosiologia olikin jo täynnä mutta feminismi-historiaan saattaisin kuulemma mahtua. Joten sinne Kissa painelee sitten huomenna. Kävin myös finanssi-toimistossa hakemassa 200 punnan shekin koska koulu ei pystynyt maksamaan Bursarya suoraan tilille. Voi voi tätä kivikauden meininkiä.

Loppu iltapäivä ja ilta menikin mukavasti Shadowrunin, Vampire theMasquerade: Bloodlinesin ja Guitar Heroen parissa. Huomenna pitää hommata se perhanan salikortti ja sitten illalla Bushwackersiin!

5 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Olisko siellä jotain jonotus- tms. listaa, johon pääsisi nimensä työntämään. Minusta sosiologian käsitteistöön ja tutkimustraditioon pitää ehdottomasti paneutua. Ja anropologiastahan se alkoi ja Westermarckista Suomessa.

antti kirjoitti...

Mä lähetän sulle mun videokameran heti, kun pääset sille feministihistorian kurssille. Olen aivan satavarma, että saat aikaiseksi liki täydellistä tilannekomiikkaa, jota olisi mukava suoltaa vaikka sinäputkeen.

Kristo Karvinen kirjoitti...

Laita postiin sitten jo sillä se varmistui juuri. Tänään klo 15:15 (17:15 suomen aikaa) meikäpoika aloittaa feminismin opinnot :D

antti kirjoitti...

Voi moro! Kreationistien lisäksi sinulla on kohta myös kampuksen feministit niskassasi... ;)

Kristo Karvinen kirjoitti...

Se on kovaa tämä totuuden torven elämä :D