Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

tiistai 9. joulukuuta 2008

Yhdeksäskymmenestoinen päivä

Maanantai

Heräsin reippaana vähän ennen yhtätoista koska olin saanut kutsun kurinpitolautakunnan kuulusteluun. Syynä tietysti nämä kaksi turhaa palohälytystä mitä meidän kämppä on aiheuttanut. No, Jonilla oli niin paha kuume että hän jäi nukkumaan, Jennyllä oli luento ja Skatie oli karannut johonkin joten mentiin Jamesin ja Benin kanssa kolmistaan paikalle. Heput olivat asiallisia, melkeinpä ystävällisiä ja koko homma sujui vartissa. Tulos? 25 punnan sakot jokaiselle plus tytöt saivat lisäksi kirjallisen varoituksen koska eivät olleet noudattaneet palohälytystä ja Ben vielä toiset 25 puntaa siitä jälkimmäisesti hälytyksestä jonka poika tunnusti aiheuttaneensa. Oikeastihan se oli Benin urpo kaveri mutta lopputulos olisi ollut sama niin nopeammin homma sujui kun Ben tunnusti. Lopuksi lohduttivat että rahat lahjoitetaan palokunnalla, eikä se suinkaan mene opettajien kahvikassaan. Jes.

Painuin takaisin pehkuihin pariksi tunniksi koska olin taas vaihteeksi valvonut melkein koko yön. Onneksi muistin laittaa kellon soimaan joten ehdin ajoissa Miken luokse saamaan palautetta politiikan esseestä. No, herra pahoitteli kovasti mutta ilmeisesti rekisteritoimisto tai joku ihme instanssi on hukannut esseeni. Onneksi on alkuperäinen läppärillä joten siirrettiin tutoriaali seuraavalle päivälle ja poistuin kämpille.

Kelalta oli tullut sähköposti jonka mukaan en ollut lähettänyt läsnäolotodistustani heille ja siksi opintotuki oli katkaistu. WTF?! En alkanut inttämään kun ei siitä mitään hyötyä olisi kuitenkaan vaan kaivoin todistuksen esiin ja kävin faksaamasassa sen uudestaan. Anna kysyi lähdenkö Trampsiin mut "No money, no honey, no fun" eli jää bileet väliin.

Olin juuri istahtanut läppärin ääreen kun Heini tekstasi ja kysyi voisinko käydä ostamassa hälle parit veitset. Lakihan kieltää täällä teräaseiden myynnin alle 21-vuotiaille. Roosa ei saanut ostettua ompelusettiä silloin ekalla viikolla kun siinä oli sakset mukana. Hieno laki. Vedin pipon päähän ja tallustelin High Streetille jossa treffasin Heinin kanssa. Meinasi hiukan naurattaa kaupassa kun näin kokkiveitsihyllyn - kunnon ketku kiersi hyllykköä niin että veitsipaketteja ei saa edes varastettua. Myyjä tuli pyynnöstä paikalle, suoritettiin rahan-tavaran-vaihto-operaatio ja herrasmiehenä kannoin Heinin joululahjaostokset kampukselle. Kiitokseksi neiti tarjosi minulle jäätelön.

Illalla Emmi kutsui mukaan pelaamaan Cluedoa. "Eversti Sinappi teki murhan kirjastossa kynttilänjalalla!" Hauska peli. Kari taisi voittaa. Pelin jälkeen mietittiin Karin kanssa josko täältä löytyisi innokkaita pelaajia sen verran että voisi keväällä pistää pystyyn ihan kunnon roolipeliringin. Saas nährä.

Olin vielä hereillä kun Jenny tuli kotiin Amandan ja jonkun kolmannen tytön kanssa. Sehän olikin se Benin edellinen hoito. Ollessani tupakalla tytöt onnistuivat vielä saamaan riidan aikaiseksi jostain käsittämättömästä aiheesta. Onneksi eivät vaatineet minua erotuomariksi, joten toivotin vain hyvät yöt ja kömmin pehkuihin.

2 kommenttia:

antti kirjoitti...

Jos siellä kerran joku jo pelaa Munchkiniä, joka on suosittu nimenomaan roolipelaajien keskuudessa, niin mikä jottei.

Ja minun täytyy varmaan ottaa pari lautapeliä mukaan, kun tulen käymään ;)

Kristo Karvinen kirjoitti...

Mä arvasin että sä innostut!