Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

perjantai 12. joulukuuta 2008

Yhdeksäskymmenesneljäs päivä

Keskiviikko.

Vihoviimeinen hissanluento tänä syksynä. Aiheena filmihistoria ja "voidaanko elokuvaa käyttää historiantutkimuksessa". Kohtuullisen nuori mimmi luennoimassa. Katsottiin pätkä Pelastakaa Sotamies Ryania. Ihan mielenkiintoinen luento, harmi vaan että olen koekysymykseni jo päättänyt eikä tässä vaiheessa ole järkeä vaihtaa sitä kun Aatu-sedän seikkailuista on jo päntätty vaikka kuinka.

Kelalta tuli vihdoin tieto että opintotuki jatkuu taas tosin maksupäivä on vasta perjantai. Eli edelleen rahatonna oon, ei ole helppoo. Joten tein ahkerasti japanin tehtäviä. Ellalta tuli sitten tekstari että neiti lainaa kympin jos uloslähtöni on siitä kiinni. Ja koska Mari oli pullollisen VS:ää mulle velkaa niin läppäri sulkeutui ja tukkaan kaatui geeliä ja tossut veivät miehen mennessään.

Tarkoituksena oli mennä Trampsiin kokeilemaan ihmeellistä Silent Discoa mutta paikka oli niin autio että poket sanoivat meille "it's dead, go to Bushies". Oltiin vähän äimäkäkenä mutta eihän siinä auttanut muu kuin totella. Bushwackersissä olikin sitten normaalisti jengiä ja kova meno. Kaiken tanssimisen lomassa turisin varmaan tusinan jampan kanssa koulusta, yksikin kundi ilmoitti ettei hänellä ole edes samoja luentoja kuin minulla mutta halusi tulla silti tervehtimään. Jossain vaiheessa bongasin Jennyn ja Amandan joten uin heti Amandan liiveihin. Neiti ilahtuikin saapumisestani mutta harmi kyllä vain siksi että saatoin auttaa häntä salajuonen kanssa. Joten hetken päästä syöksyin tanssivan pariskunnan väliin, tartuin tyttöön ja työnsin tämän irti kundistaan. Samalla Amanda loikkasi kundin kaulaan kiinni. Parhaani mukaan estin tytön palaamisen kundinsa luokse mutta lopulta tämä hermostui ja livahti ohitseni jolloin Amandakin päätti vetäytyä. Mentiin ulos tupakalle ja minulle lopulta selvisi mistä koko jutussa oli kyse. Kundi oli tietysti Jennyn exä joka oli käyttäytynyt veemäisesti joten Amanda halusi pilata kundin saumat uuden heilan kanssa. En tiedä miten tarina päättyi, tosin yöllä kundi lähetti kohtuullisen vihaisen tekstarin Jennylle joten voihan olla ettei saanut. Hienoa draamaa!

Kotimatka sujuikin sitten rauhallisesti ihan suomiporukalla eikä kukaan innostunut jatkoilemaan.

1 kommentti:

chefu kirjoitti...

En edes lukenut tätä loppuun asti vielä, mutta pisti heti silmään toi yks äijä halus tulla juteelee vaikka ei edes käydä samoilla luennoilla... Ilmiselvä gayboy :)