Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

perjantai 19. joulukuuta 2008

Sadaskolmas päivä

Perjantai.

Joni lähti aamuviideltä kävelemään kohti rautatieasemaa. Juna oli lähdössä vasta kuudelta mutta ei kuulemma keksinyt muutakaan tekemistä. Toivottelin hyvät joulut ja painuin pehkuihin.

Heräsin puoli yhdeltätoista ja painelin japanin haastatteluun. Voi tuska kun meni penkin alle. Onneksi ei kestänyt kauaa. Sain kyllä suuni auki mutta ei sieltä kyllä ymmärrettävää japania tullut, pikemminkin jotain epäselvää siansaksamökellystä. Huoh. No, ennen kirjallista koetta oli puolisen tuntia aikaa joten kipitin takaisin kämpille syömään aamupalaa. Törmäsin siivoojatätiin joka ystävällisesti ilmoitti että koska tiskipöydällä on ollut samat tiskit jo kahden viikon ajan, saamme sakot. Selvä. Tosi kiva että Ben/James/Jenny-akseli on taas jättänyt hommat levälleen. Joo, olisin tietysti voinut itse tiskata vaikka yöllä mutta pläääääh. No, toivottavasti täti vain uhkaili. Sopivasti ilahtuneena olikin mukava palata kieliluokkaan japanin kirjallista koetta varten. Ei sekään kauhean hyvin mennyt mutta ainakin paremmin kuin haastattelu. Viihdyin vajaan tunnin.

Soitin allergialabraan jos voisin tulla etuajassa testiin ja sehän sopi. Joten nyt istun allergialabrassa, niistettyäni nenän verille ja pärskittyäni aivoni pihalle. Joko se perhanan laite on rikki tai sitten kuuluin kontrolliryhmään. Jokatapauksessa sain siis sieraimiini heinän siitepölyä. Kesti ehkä kolkyt sekkaa ennenkuin pärskiminen alkoi. Mutta ei mun oireet edes niin pahoja ole kuin osalla muista. Yhdellä tytöllä meni nenä tukkoon niin pahasti ettei raukka pystynyt tekemään hengitystestiä lainkaan. No, tässä odotellessa sain jopa kirjoiteltua introductionin hissan esseeseen ja tietysti rikastuin 50£ joten "it's all good"

Edit:

Käytiin Heikin kanssa CostCuttersissa tarvikeajolla ja päätettiin istua iltaa meikäläisen kämpillä. Tajuttiin että ollaan Frankin ja Jannen kanssa ainoat suomalaiset kampuksella koska Heini, Roosa ja Maria ilmeisesti lähtivät Lontooseen tänään. Joten koti-ikävän ja nostalgiakaipauksen syleilyssä katsottiin YouTubesta Captain Jackin musavideo, kuunneltiin Stratovariousta ja juotiin (ainakin minä) Smirnoffia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"koska tiskipöydällä on ollut samat tiskit jo kahden viikon ajan, saamme sakot"

Luoja! Meillehän ei kämppiksen kanssa muuta rapsahtelisikaan kuin sakkoja sakkojen perään...

Ritvish