Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 8. joulukuuta 2008

Kahdeksaskymmenesyhdeksäs päivä

Perjantai.

Iloista japania. Opin miten kysyä vastaantulijan pikkusiskon puhelinnumeroa. Erittäin hyödyllinen taito.

Tunnin jälkeen hengailin kämpille ja ramppasin International Centerissä kysymässä Loisia. Rouva oli iltapäivällä vihdoin paikalla ja sain ostettua lipun seuraavan päivän Manchesterin matkaa varten. Tästä ilahtuneena palasin kämpille ja päätin siirtää opintotuen Luottokunnalla jotta voin vinguttaa visaa mutta mutta!

No money! Pienen kaivelun jälkeen Kelan sähköisen asioinnin sivulta löytyi tieto: "Maksueste". Eikä tietenkään mitään muuta syytä. Mielestäni olin kaikki tarpeelliset paperit lähettänyt Kelaan. No, sähköpostia liikkeelle mutta kello oli jo sen verran että virastoaika Suomessa oli päättynyt. Onneksi en sentään ollut koko tiliä pistänyt haisemaan.

Heini tuli illalla polttamaan cd:llisen musiikkia ja jäätiin tietysti hölisemään vaikka mistä kunnes yhden aikaan yöllä epämääräinen jengi hyökkäsi huoneeseeni. Joni, Arla, Tatu, Anna ja Heikki olivat olleet pubikierroksella ja päättivät tulla morjenstamaan. Sankarit olivat ehtineet kiertää seitsemän pubia ja kunto oli sen mukainen. Lyhyen naureskelun jälkeen työnsin jengin pihalle ja painuin pehkuihin.

Ei kommentteja: