Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 4. joulukuuta 2008

Kahdeksaskymmenesseitsemäs päivä

Keskiviikko.

Hissan luento aiheesta Vallankumoukset Venäjällä. Tylsä proffa, nojasi pöytään ja luki paperista. En meinannut pysyä hereillä. Plus että syvällisyys oli taas lukion hissankurssin tasoa. Ja kun en edes aiheesta kirjoita esseetä niin motivaatio oli pohjamudissa.

Hengailin mökillä kunnes viiden maissa kipitin Costcuttersiin Essin, Tiian ja Jamesin kanssa ostamaan tykötarpeita pikkujouluja varten. Tiialta kysyttiin papereita eikä raukka ollut muistanut ottaa niitä mukaan. Lohduttelin neitiä että "oot vain niin nuorekkaan näköinen".

Seiskalta alkoivat sitten pikkujoulut. Laura, Anna ja Laura olivat koristelleet kämppänsä oikein hienoksi ja läppäriltä soivat ikivihreät. Kännykän desibelimittarin mukaan keskustelun taso oli tuossa 85-91 desibelin välillä. Varmaan oli naapureillakin hauskaa.

Yhdentoista maissa hypättiin taksiin ja suhattiin Bushwackersiin jatkoille. Bushissa oli tuttuun tapaan kova meno, tosin kellarin tuulikone oli rikki, mikä oli harmi. Hissan kurssilta tuttu Jacob joraili allekirjoittaneen kanssa ja huuli pyöreänän ihaili pikku-Lauran ja Tiiun rytmikästä lantion liikettä. "Finnish girls are so hooooooot man!" Tuollaisen kommentin jälkeen olikin aivan pakko ängetä tyttöjen väliin kolmanneksi pyöräksi.

Eli hauskaa oli vaikka paluumatkalla vettä satoikin reilusti ja kaikki olivat märkiä ja kylmissään.

Ei kommentteja: