Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 1. joulukuuta 2008

Kahdeksaskymmeneskolmas päivä

Lauantai ja Gay Parade ilta.

Heräsin iloisesti varttia vaille kuusi aamulla kun Joni koputteli oveen. Kuteet niskaan ja pihalle jonne laulukuoro "Uniset Hullut" kokoontui. Kari soitteli kitaraa ja kaikki laulettiin iloisesti Marin ikkunan alla. Ei se raukka ollut uskoa silmiään. Harvempi meistä osaakaan odottaa syntymäpäivälaulua kuudelta aamulla.

Mentiin Jonin kanssa takaisin nukkumaan ja uni tulikin ihan tarpeeseen. Kun heräsin iltapäivällä, surffailin netissä ja aloin valmistautua illan bileisiin - teemana Gay Pride/Parade. Joten kainalokarvat ja parransänki pois, mekko päälle ja Skatie ystävällisesti vielä meikkasikin allekirjoittaneen.

Bileet olivat jo kovassa vauhdissa kun saavuin paikalle. En onneksi ollut ainoa transu paikalla mutta kyllä kamerat taas räpsivät kun Karin kanssa poseerattiin. Huh-huh.

Hauskaa oli vaikka ilta päättyikin tuskaiseen Guitar Heroen vingutukseen. Mikähän siinä on että kännissä pitää ruveta sitä soittamaan vaikka soittamisesta ei tule yhtään mitään? No, onneksi sammuin jossain vaiheessa.

2 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Suomessa esiteltiin juuri muistaakseni Hesarin sivuilla pohjoiskarjalainen suurehkon maatilan isäntä, joka iltaisin pukeutuu transsuksi. Omat näkömuistini mukaiset kansainväliset yksilöt ovat aina olleet kuvankauniita tapauksia. Miltähän Sinä mahdat näyttää pöhöttyneen naamasi ja mahtavan mahasi kanssa? Kysymykseni tarkoittaa blogisen puutteellisen kuvituksen elävöittämistä.

antti kirjoitti...

Aivan juuri näin! Missä kuvat!