Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 3. marraskuuta 2008

Viideskymmenesviides/kuudes/seitsemäs/kahdeksas päivä

Perjantai ja Halloween!

Kaupoissa ei myydä jauhoja eikä kananmunia alle 18-vuotiaille. Ja hyvästä syystä, jokin ihme traditio vaatii penskoja sotkemaan paikkoja Halloweenin aikaan. Tyttöjä pommitettiin kananmunilla mutta eivät onneksi osuneet. Useammassakin asuntolan seinässä on kivoja jälkiä.

Japanin tunnilla oli kuullun ymmärtämiskoe. Ei mennyt vahvasti.

Käytiin kaupungilla ja hankin pipon, sormikkaat, uudet kengät ja naamiaisasun. Ja sopivasta juomaa iltaa varten.

Aloiteltiin kämpillä ja asuni - transvestiitti-keiju - herätti reilusti hilpeyttä. Jatkettiin David Antellin luokse tuohon kampuksen ulkopuolelle. David on SU:n Vice President ja bileet heräsivät tosissaan henkiin kun suomalaiset saapuivat paikalle.
Sieltä siirryttiin Bushwackersiin. Epämääräistä kaulailua, jorailua ja harhailua. Mäkin portsari kourii (teko)tissejäni.

Lauantaiaamuna oli ihana herätä, könytä vessaan ja nähdä tyttöjen väsäämät meikit edelleen naamassa. Aaargh. Saippuaa kului reippaasti mutta edelleen näytän Jimi Pääkallolta (terveisiä vaan Kylmäsen Jykelle). Pesin pyykkiä ja koomasin kunnes illalla käytiin porukalla katsomassa uusin James Bond. Ihan jees, ei herättänyt meikäläisessä suuria tunteita mihinkään suuntaan. Leffan jälkeen muut menivät istumaan iltaa Lloydsiin mutta itse jatkoin kaatosateen inspiroimana kävellen koululle. Parannettiin Skatien kanssa maailmaa pikkutunneille asti.

Sunnuntai oli lisää samaa, samoin tämä maanantai. Olen lukenut E.M Robertsonin kirjaa "Hitler's Pre-War Policy and Military Plans 1933-1939", koska joudun joulukuussa vastaamaan esseekysymykseen Hitleristä ja juutalaiskysymyksestä. Meillä toisin sanoen käynnistyi Reading Week - ei tunteja/luentoja/seminaareja/koulua. Opiskelijoiden on tarkoitus työstää esseitä ja lukea alan kirjallisuutta. Britit ovat siis palanneet koteihinsa ja osa ulkomaalaisistakin käyttää tilaisuuden hyväkseen.

Tänä iltana olisi tarkoitus syöksyä Trampsin opiskelijailtaan. Katsotaan miten käy jos vaikka huomenna olisi jotain jännittävämpää raportoitavaa.

Ei kommentteja: