Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 24. marraskuuta 2008

Seitsemäskymmenesseitsemäs päivä

Sunnuntai.

Kyllä suomen kieli on ihana asia. Missä muussa kielessä voi kirjoittaa: "seitsemäskymmenesseitsemäs"? Kysyn vaan. Joo, joku neropatti mailaa mulle swahilista jonkin täysin käsittämättömän suhu-äänne ja vihellyskombinaation. SWAHILIA EI LASKETA! Vain Indoeurooppalaisia kieliä, kiitos.

Pelattiin Karin, Jonin ja Sonken kanssa DotA:aa. Se on (erittäin) köyhän miehen versio WoW:sta, Warcraft 3:sen moottorilla. Ja jos äskeinen lause ei avautunut sinulle, hyvä lukija, niin ole huoleti - se tarkoittaa ettet ole nörtti. DotA oli itseasiassa ihan hauska, mutta jo periaatteesta en voi pitää pelistä/modista josta se riikinruotsalaisurpo Basshunter on tehnyt biisin. Kuinka urpo pitää olla että tekee biisin aiheesta "en ole irkki-botti" tai "pelataan DotAa ja jutellaan Ventrilossa"? Tai oikeastaan pitäisi kysyä, kuinka urpo pitää olla että OSTAA LEVYN MISSÄ "LAULETAAN" moista sontaa?

Itseasiassa Dota oli ihan hauska. Tietokone tosin huijaa, mutta niinhän se tekee melkein kaikissa peleissä. Civilization on tyyppi esimerkki - tietokone huijaa niin paljon että housut vain viuhuu jalassa jotta se pärjää ihmiselle. Civ4 kärsii tästä ihan yhtä paljon (ellei jopa enemmän) kuin edellisosat.

Eli sunnuntai sujui hyvin rauhallisesti. Jenny, Skatie ja Ben palasivat kämpille. Olin eri reilu ja turisin small talkkia kaikkien kanssa. Jenny puhui multa korvat irti. Ei tajunnut vaikka mulla oli Mount & Blade koneella päällä ja vaivihkaa vilkuilin monitoria jatkuvasti. Kävin jopa pari taistelua läpi. Mutta ei, neiti senkuin hölöttää ex-poikaystävästään ja kaverinsa sekoiluista ja viikonlopun kommelluksista. No, voin syyttää vain itseäni kun menin kysymään. Ja jos ihan totta puhutaan, jos söpö blondi haluaa istua sängylläni ja höpöttää jostain, niin kyllä se vain minulle sopii. Pitää vain esittää 'kovista' että 'maine' säilyy. Oh, did I say that out loud?

1 kommentti:

Perttu kirjoitti...

Opettele laeski pelaamaan sitä civ4 niin ei haittaa se huijaaminen deitylläkään... =)