Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 20. marraskuuta 2008

Seitsemäskymmenesneljäs päivä

Torstai on toivoa täynnä.

Heräsin kymmentä yli yhdeksän, nähtyäni todella mielenkiintoisen intti-unen. Kaikki IT-sankarit olivat paikalla ja joku iso sotaharjoitus (vai jopa oikea sota?) oli alkamassa. Vaikka mitä outoa ehti tapahtua ennenkuin heräsin. Hetken aikaa olin ihan pihalla ympäristöstäni, sitten olin varma että olen nukkunut pommiin joten hädissäni kaivoin kännykän esiin. Suurenmoinen helpotuksen huokaus pääsi huuliltani todetessani minulla olevan vielä kaksikymmentä minuuttia uniaikaa. Samalla totesin että ikkuna on auki ja peitto lattialla, ei ihme että unessa oli kylmä talvi. Ja että olin nukkunut oikean käteni päällä ja se oli aivan tunnoton. No, peitto päälle ja veri kiertämään, käänsin kylkeä ja torkahdin vielä hetkeksi.

Kävin hakemassa Jonnan ja raahauduttiin politiikan seminaariin. Keräsin taas pisteet kotiin kaunopuheisuudellani. Vitsit että mä rokkaan. Ego ei kohta enää mahdu oviaukoista läpi tällä menolla. Iltapäivän luento käsitteli ideologioita ja erityisesti konservatismia ja sosiaalidemokratiaa. Niistä pitää vääntää lappu ensi viikon seminaaria varten.

Luennon jälkeen tulikin kiire kaupungille, sillä kello 14:00 oli ajanvaraus Job Centeriin. Heinin puhelinopastuksella selvisinkin perille ajoissa. Vartijalla oli hauskaa kun ajokortissa lukee Karvinen ja ajanvarauslistassa Kirbelinen. Ei hemmetti.

No, 14:05 kuulin naisäänen ilmoittavan: "Mister Kirbelinen, is mister K Kirbelinen here?" Raahustin toimistoon ja ojensin passin rouvalle, samalla pahoitellen surkeaa englannin tavaus taitoani. Rouvallakin oli oikein hauskaa. No, jää oli murrettu ja hyvä niin, brittibyrokratia ei turhaan ole maailmankuulua. Onneksi rouva oli oikein mukava, jos Kelan tädit olisivat näin symppiksiä, kellään ei olisi syytä valittaa.

Palkitsin itseni tuplajuustolla Mäkissä ja huomasin kyltin "Free Wi-Fi Here!". Sitähän oli pakko testata kun repussa oli läppäri mukana. JA KYLLÄ! Ei palomuuria! World of Warcraft toimii, mikä tarkoittaa että kaikki verkkopelit toimivat. Ja Steam toimii myös. Todennäköisesti DC++ ja Azureus toimivat myös mutta akku on niin finaalissa seminaarin ja luennon ansiosta että en taida ehtiä ladata ja testata niitä. Taidan tulla viikonlopuksi istumaan Mäkkiin...

Jaahas, perinteinen Tahko/Himos reissu on tänä vuonna Himoksella 9-11 tammikuuta. Eli kerkeäisin jopa paikalle. Tuntuu vahvasti siltä että pitää mennä.

1 kommentti:

chefya kirjoitti...

Miehestä tulee mäkin vakioasiakas kohta :p