Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Seitsemäskymmeneskolmas päivä

Keskiviikko eli pikku-lauantai!

Luennolla opin naisten asemasta Hitlerin Saksassa. Erittäin mielenkiintoista. Abortti ja ehkäisyvälineet olivat lailla kiellettyjä, myöhemmin abortista seurasi kuolemanrangaistus. Natsi-ideologian mukaan naisen tehtävä oli synnyttää lapsia; tästä hyvästä jaettiin mitaleja (kahdeksasta lapsesta sai kultamitalin). Sillä ei ollut väliä olitko naimissa vai et, kunhan pyöräytit uusia puhtaita Arjalaisia Valtakunnan tarpeisiin. Politiikasta, yliopistoista ja työelämästä naiset järjestelmällisesti suljettiin pois - seikka mikä osoittautui katastrofaaliseksi sodan aikana. Siinä missä muissa sotaa käyvissä maissa naiset mobilisoitiin teollisuuden palvelukseen, Saksattaret kasvattivat lapsiaan pitkälle 40-luvulle asti. Tehtaat pyörivät osittain orjatyövoimalla ja se myös näkyi työn laadussa.

Seminaarissa harjoiteltiin lähdeviitteiden tekoa. Hyvä harjoitus, palautti mieleen ja terävöitti viitteiden perimmäisen tarkoituksen ja oikean käytön.

Illalla on Ellan synttäribileet rokki-teemalla. Käyn varmaan pyörähtämässä siellä mutta univelkaa on taas kerääntynyt, tekisi mieli mennä nukkumaan ajoissa. Toisaalta, Jenny juuri ilmoitti että Bushwackersissa on "French Maid"-bileet tänään. Voi olla että katuisin loppuelämäni jos moiset pirskeet jäisivät väliin...

Löysin mielenkiintoisen nettisivun, joka käsittelee Hiroshiman valokuvausta pian pommin jälkeen. http://www.designobserver.com/archives/entry.html?id=38841
Harmi etteivät julkaisseet kaikkia kuvia, mutta vähäinenkin määrä on parempi kuin ei mitään. Suurin osahan "ydintuho" kuvista on jenkkien lavastamia ydintesteistä.

Ja päivän kevennys:


Päivitys, yöllä joskus:

Hiihoo, Bushwackersissä oli hupaisaa. Ellan synttäribileet olivat oikein onnistuneet ja sieltä suunnattiin kaupunkiin. Ja voi pojat, sisäkköbileitä ei kannata missata. Piti rullata kieli suuhun ja naulata huulet yhteen. Jorasin itseni hikeen tunti toisensa perään kellaridiskossa. Toisin sanoen, ässä meininki! Törmäsin vaikka kuinka moneen tuttuun, sekä historiasta, että politiikasta ja jopa japanin tunneilta. Jaahas, vajaan viiden tunnin kuluttua pitäisi herätä, taidan ryömiä sänkyyn. Uugh, sukilla voisi pelata tennistä, kunhan löytäisi pallon jostain. S-E-X-Y-!

French maids ftw!

Ei kommentteja: