Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Kuudeskymmenesyhdeksäs päivä

Lauantai!

Captain's Log. Stardate 2008. USS Enterprise has sailed through dangerous nebulae, in search of new civilizations to bring into the Federation.

Nojoo, se Star Trek-hassuttelusta. JJ Abrams on tekemässä uutta ST-leffaa, samalla idealla kuin uudet Batmanit ja Bondit (ja Teräsmies mutta se floppas niin kukaan ei puhu siitä) eli leffamaailma alkaa "alusta". Paljon muuttuu mutta tärkein on säilynyt, Tähtilaivaston naisten univormuun kuuluu edelleen minihame.

Samaan hengenvetoon pitää kertoa Stardestroyer.Net nimisestä nettisivusta, jossa Star Wars-fani (joka on ilmeisesti insinööri), on tehnyt "tieteellisen" analyysin SW- ja ST-tekniikoista. Ja ilmoittaa että "jos ne tappelis niin Imperiumi voittas!" Ja tottakai siellä on sivukaupalla ST-nörttien vihaisia sähköposteja: "no ei varmaan voittais!!!"

Mitä ihmiset tekivät ennen Internettiä? Olivat autuaan tietämättömiä elintärkeistä jutuista.

Kiitti Ben muuten että ruinasit silloin kerran Hämppälinnassa mua hakemaan ne David Guettan klubi-tallenteet. 110 minuuttia trancea putkeen on juuri sopivaa taustamusaa moneenkin tilanteeseen.

No niin, asiaan. Perjantai-iltana yritän saada jengiä taas Reflexiin mutta eihän siitä mitään tullut. Jengi ei oikein ollut lähdössä mihinkään. Ollessani tupakalla naapurin polakkien luota luokseni harhaili näpsäkkä brunette joka paljastui suomalaiseksi. Bisse (lempi- ei oikea nimi) on työharjoittelussa Malvernissa ja tunsi sen yhden polakin joten oli etkoilla kampuksella. No, tottahan toki ryöstin neidin heti maanmiestensä joukkoon.

Pitkällisen vatkaamisen jälkeen päädyttiin lopulta kahdestaan kaupungille ja mentiin Velvettiin. Jossa oli ihan hauskaa - Bisselle tarjottiin baaritiskillä juomaa reilusti joten tyttö ystävällisesti kantoi Smirnoffit mulle ja piti bisset itsellään. (Joo, Bisse juo bisseä, hihii!) Kuinka epätoivoinen pitää olla että ostaa baarissa tuntemattomalle mimmille kaksi pulloa? No, minun onneni.

Tanssimisesta ei meinannut tulla mitään kun monitoreissa pyöri Peter Jacksonin King Kong. Kipeä leffa.

Tiiun, Marin, Emmin ja Noran piti tulla paikalle myös mutta eipä näkynyt. Ehkä hyvä niin, sillä ilta päättyi bakteerikantojen vaihtoon taksin takapenkillä.

Lauantaina heräsinkin sopivasti 13:30 aikoihin. Pizza Hut onneksi toi aamupalan/lounaan/päivällisen. Kun tilaa ison pitsan, mukaan saa neljä juusto/valkosipulileipää. Eikä sitä pitsaakaan saa yhdellä kertaa tuhottua, joten hyvin riittää kolmeksi ateriaksi.

Pelasin Space Empires V:sta ja luin samalla lisää Adolf-sedän seikkailuista villeillä 20- ja 30-luvuilla. Se joka vielä väittää että Hitler ovelasti huijasi koko maailmaa päästääkseen valtaan on muuten pahasti väärässä. Aatu teki alusta alkaen pelin hengen selväksi. Juutalaisista eroon, armeija kuntoon, kostosota Ranskaa vastaan ja elintilasota Neukkuja vastaan. Ja jengi hurrasi. Toisaalta, jos itse olisin ollut tavallinen jamppa 20/30-lukujen Saksassa, suurella todennäköisyydellä olisin itsekin hurranut. Saihan Halmeen Tonykin äänivyöryn eduskuntaan. Ei sllä että Aatu ja Halme olisivat muuten samanlaisia, mutta molemmat kävivät "kadunmiehen" kampanjaa. Aatu oli vaan ovelampi ja kävi samalla kampanjaa myös kenraaleille ja teollisuusmiehille.

Illalla totesin että ei nukuta yhtään ja vuorokausirytmi on muutoin aivain riekaleina ja päätin korjata asian valvomalla koko yön ja menemällä sunnuntaina ajoissa nukkumaan.

4 kommenttia:

Pikkis kirjoitti...

Niin aivan oikein "HH"! Ja saihan nyt Jussi Halla-aho äänivyöryn..

Kristo Karvinen kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kristo Karvinen kirjoitti...

Siis täh? Oliko se ehdolla kunnallisvaaleissa?

Pikkis kirjoitti...

Kyllä vain. Ja sitten se perkele meni ja pilasi Sisu pastillien maineen :(