Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 10. marraskuuta 2008

Kuudeskymmenesviides päivä

Hiphei, vuorokausirytmi alkaa palautua - tänään heräsin jo puolilta päivin!

Reippaana poikana kävin pesemässä pyykkiä, latasin kännykkään lisää puheaikaa, noudin NUS Extra-korttini SU:sta, varasin ajan Job Centeriin ja hain International Centeristä uuden EU8N-lomakkeen kun töhräsin vanhan pilalle. Vähänkö olen paras.

Tehtiin Jonin kanssa makaronia tomaattikastikkeella (taas). Kun koulu on ohi, en enää ikinä syö makaronia tomaattikastikkeella.

Löysin viikon komediakevennyksen, tosin sen ymmärtäminen edellyttää tiettyä tietämystä Final Fantasy VII:sta. RPG Codex esittää parastaan: Let's Play Final Fantasy 7!
Älä lue mikäli hermostut seuraavista asioista:
neekerivitsit,
homovitsit,
pedofiilivitsit,
insestivitsit,
yletön kiroilu,
FF-vitsit,
pieruhuumori,
ja
sovinismivitsit

Kiitokset Antti muuten kortista, tuli perille. Pitää kyllä itsekin käydä Nykissä jokupäivä.

No ei auta, on uhmattava säätä ja kipitettävä kauppaan. Illalla edessä iloinen Tramps-bailausreissu.

2 kommenttia:

antti kirjoitti...

Hyvä, että kortti tuli perille. Olin hieman huolissani sillä ainakin osoitteen perusteella esteitä kortin saapumiselle oli monia - pieni kylä jossain Euroopan periferiassa, josta pitäisi löytää pienen yliopiston dormin yksi tietty huone ja sieltä vielä oikea henkilö. Moni asia olisi voinut mennä pieleen... :)

Kristo Karvinen kirjoitti...

Joo niinpä! Ei sillä huoneella edes ole merkitystä koska postia ei jaeta asuntolaan asti, vaan mä käyn kerran viikossa kampuksen postitoimistossa, ilmoitan kämppäni numeron ja ne antaa mulle kuuden kämpän postit joista poimin omani. Ei tarkasteta henkkareita eikä mitään. Toivottavasti kukaan ei ole lähettänyt käteistä mulle...