Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

tiistai 11. marraskuuta 2008

Kuudeskymmeneskuudes päivä

66. Odotan innolla kuudettasataakuudettakymmenettäkuudetta päivää...

Mitä on opiskelijaelämä? Kerääntykää lapset ympärille niin Kristo-setä kertoo tarinan.

Opiskelijaelämä on sitä että on kahdeksan lonkero-kopion jälkeen hyvässä nousutuiskeesssa Trampsin brittipop/rock puolella kun siellä kerrankin soitetaan Limp Bizkitin biisiä.

Opiskelijaelämä on sitä että samalla hetkellä nätti brunette kävelee ohi, hymyilee sinulle ja halaa hellästi, kuiskaten korvaasi: "Juhlitko sinäkin politiikan esseen palautusta?"

Opiskelijaelämä on sitä että tajuaa sekunnin murto-osassa muistaneensa palautuspäivän väärin ja että 1500-sanan essee pitäisi palauttaa 16 tunnin päästä ja ettei ole vielä kirjoittanut sanaakaan.

Opiskelijaelämä on sitä että istuu munasillaan läppärin ääressä ja tuijottaa Wordin tyhjää oletussivua, yrittäen miettiä oliko edes tehnyt muistiinpanoja luennoilla.

Opiskelijaelämä on sitä että lohduttaa kahden tunnin ajan kämppistä kun tämä kyynelehtii olkapäätä vasten kaikkien miesten olevan persreikiä, kusipäitä, ilkeitä mulkvisteja yms. Ja joo, puin housut jalkaan ensin. Eikä ollut Joni, Ben tai edes James, vaikka James onkin blondi metroseksuaali.

Opiskelijaelämä on sitä että aamu-neljältä päättää mennä nukkumaan pariksi tunniksi jotta voi herätä aamu-yhdeksältä ja kolmessa ja puolessa tunnissa kirjoittaa 1300 sanaa vieraalla kielellä demokratian käsitteestä, demokratian tilasta Iso-Britanniassa, verrata sitä Suomeen ja lopuksi vielä rustata yhteenveto ja lähdeluettelo.

JUMALAUTA MÄ OLEN SANKARI.

Juuri ennen historian luennon alkua kerkesin vielä printtaamaan kaiken ulos ja kahvitauolla kipitin palauttamaan mestariteokseni politiikan palautuslaatikkoon.

Hissan luennolla opin uutta ja ihmeellistä 1700-luvun rikosoikeudesta (tai sen puutteesta). Uusi proffa, Tohtori Tim, aloitti hitaasti mutta kun setä pääsi vauhtiin niin johan mentiin lujaa. Hieno luento. En edes huomannut kun läppärin ansiosta jaloista lähti tunto jossain vaiheessa.

Tänä iltana Divessä olisi Wrestlingiä mutta kun spandex-äijät ei niin hirveästi innosta niin jätän väliin ja keskitän tosi miesten puuhaan eli internetnörtteilyyn.

Jaa niin, Perttu pyysti tiivistelmää Age of Decandencestä:

Falloutin tyyppinen Post-Apokalyptinen fantasiapeli ilman taikuutta ja haltioita.
Vakavasti ottaen, tästä LINKISTÄ löytyy pähkinänkuoressa kaikki tarpeellinen. Jokainen joka piti/pitää Fallouteista tulee suurella todennäköisyydellä pitämään AoD:sta.

1 kommentti:

antti kirjoitti...

Ei ollut ihan paras mahdollinen iskurepliikki tapaamaltasi brunetelta. ;)