Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

lauantai 29. marraskuuta 2008

Kahdeksaskymmenesensimmäinen päivä

Torstai.

Nousin sängystä puoli kympin aikoihin, kiitos edellisyön tapahtumien ja parin tunnin patjapainin olin nukkunut ehkä kymmenen minuuttia kaiken kaikkiaan. No, ei se menoa haittaa. Painelin politiikan seminaariin jossa kerrankin olin ensimmäisenä paikalla. Puhuttiin ideologioista, erityisesti konservatismista ja sosiaalidemokratiasta sekä niiden vaikutuksesta eri asioihin, joita jengi käsittelee esseissään. Meikäläisen terrorismi oli helppo aihe joten surffasin seminaarin läpi.

Luento taasen käsitteli sanomalehtiä ja mediaa sekä niiden roolia. The Sun on muuten kuin Iltalehti ja 7Päivää yhdistettynä. Kipeä lehti, mutta niinhän kaikki brittitabloidit on. Oikein naurattaa kun suomalaiset poliitikot hermostuvat kotimaisesta kirjoitteluista. Vanhanen saisi varmasti sydärin jos The Sun ottaisi herran tähtäimeen. No, spektrin toiselta laidalta sitten löytyi The Guardian joka olikin oikein Vanha Kunnon Sanomalehti. Hyvinkin mielenkiintoinen luento.

Luennon jälkeen oli vähän väsy olo joten menin pikkupäikkäreille joilta heräsinkin siinä iltakympin aikoihin. No, sehän tarkoittaa ettei nukkumisesta tule enää mitään joten läppäri auki ja NWN2 pyörimään.

Ei kommentteja: