Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 30. lokakuuta 2008

Viideskymmenesneljäs päivä

Torstai.

Politiikan luento oli taas ihan mielenkiintoinen, vertailtiin eri maiden demokratioita keskenään - UK, USA, Australia, E-Afrikka, Ranska ja tietysti Suomi.

Luennon jälkeen kipitin kuuliaisesti kirjastoon koska essee kaipasi vielä vähän täydennystä. Päätin kokeilla uutta lähestymistapaa eli kävelin kirjahyllyn eteen ja aloin sattumanvaraisesti katsomaan kirjoja. Kas kummaa, minuutissa löysin aiheeseen sopivan ja puoli tuntia myöhemmin essee oli valmis. JES!

En ole varmasti yläasteen jälkeen kirjoittanut noin huonoa esseetä mutta hei, määrämitta, määrämuoto kuten Satujen Saarella sanotaan. Sitten alkoikin todellinen rumba - esseen palautus arvosteltavaksi ei ihan yksinkertaista olekaan.

Ensin menin Marin luokse printtaamaan esseen ulos. Voi että kun tuli hieno. Sitten menin kirjastoon kysymään kansilehdestä joka kaikissa töissä pitää olla. Sellaisen kuulemma voi tulostaa omalta SOLE (koulun sisäverkko) sivulta. No, hain tunnukset kotoa, takaisin kirjastoon, etsin vapaan koneen, kirjauduin sisään ja pienen etsiskelyn jälkeen löysinkin sen. No, printtasin sen ulos, kävelin printterin luokse, työnsin opiskelijakortin sisään, valitsin oman työni, painoin hyväksy-nappia (maksoi muuten 5 penceä sivulta) ja luin virheilmoituksen: "Out of A4 paper".

No, etsin kirjastotädin, kysyin paperia, täytin koneen, keräsin lomakkeeni ja kipitin rekisteritoimistoon. Siellä nihkeä täti antoi minulle Tracking (seuranta)-lomakkeen joka myös pitää liittää jokaiseen palautettavaan työhön. Täytin sen, tein kirjoitusvirheen proffan nimen suhteen, huomasin että kuulakärkikynän jälkeä ei voi kumittaa, ruinasin uuden lomakkeen, täytin sen tälläkertaa oikein, työnsin kaikki laput muovitaskuun ja tarkastutin työni nihkeällä tädillä joka kertoi minulle että tavallinen muovitasku ei kelpaa, pitää olla vetoketjullinen ja niitä voi muuten ostaa SU-kaupasta.

Kipitin kauppaan, ostin samantien neljä moista härpäkettä (á 40 penceä), kipitin Bredoniin, etsin historian palautusboksin, työnsin paperit vetoketjulliseen muovitaskuun ja lopulta sujautin sen laatikon sisään.

Huh huh. Kipitin kotiin ja juhlistin sankarityötäni kämppistytöille jotka ihastelivat kyvykkyyttäni soveliailla huokauksilla ja ihastuksen äännähdyksillä.

Käytiin Jonin, Arlan, Annan ja molempien Laurojen kanssa reippaalla pikkukävelyllä, muutoin iltapäivä/ilta onkin mennyt netin, Jagged Alliancen ja Guitar Heron parissa. GH on muuten jo Hardilla pirullisen vaikea viimeisten kymmenen kappaleen suhteen. Sormet ei vaan millään tahdo venyä riittävän nopeasti näppäimillä.

Ja nyt voisi kerrankin, ihan vaihtelun vuoksi, mennä ajoissa nukkumaan.

Ei kommentteja: