Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Viideskymmeneskolmas päivä

Keskiviikko.

Melkein nukuin pommiin luennolta mutta kerkesin kuin kerkesinkin ajoissa paikalle. Saimme tunnin pikaluennon aiheesta "Hitler and the Holocaust". Erittäin hyvä setti.
Puolen tunnin tauon jälkeen jatkettiin seminaarilla, missä ensin käytiin läpi essee-suunnitelmaa mikä oli pitänyt tehdä kyseiselle tunnille. Monien mielestä se oli kovin hankala tehtävä ja melkein aloin epäilemään itseäni - omasta mielestäni se oli helppo raapustaa kasaan.

Pääsimme lopulta itse asiaan eli proffa jakoi A4:sen kaikille jossa tuntemattomaksi jäänyt historioitsija koetti todistaa että ensimmäinen maailmansota oli keisarillisen Saksan syytä. Proffa pyöräytti keskustelun käyntiin. Tytöt ryhtyivät heti selittämään "että näin se on, tämä on hyvä lappu ja uskottavaa faktaa". No, pääsin vuorostani ääneen ja toin esille kuinka historioitsija on selvästi päättänyt jo etukäteen kantansa ja systemaattisesti tuo esiin todistusaineistoa sen puolesta. Silmänlumeeksi hän esittää muutaman vastakkaisenkin kannan mutta jättää ne lopulta huomioimatta. Oli hienoa nähdä kuinka puhuin muun porukan ympäri ja seminaari päättyi siihen että meikäläisen näkökanta voitti ja luokka oli yhtä mieltä asiasta. Poliitikon ura odottaa! :)

Kipitin kirjastoon etsimään viimeiset lähdemateriaalit esseetä varten ja tulostakin syntyi. Nyt mulla on lopultakin kaikki tarvittavat 12 lähdettä ja niistä kaivetut viittaukset kirjoitettuna ylös sivunumeroineen päivineen. Voin siis aloittaa itse varsinaisen kirjoittamisen. 1,500 sanaa. Tästä lähtee!

Ei kommentteja: