Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

torstai 23. lokakuuta 2008

Neljäskymmenesseitsemäs päivä

Torororororotorstai.

Joo, kitarasankarointio oli ihan hubaa mutta minkäs teet kun pikku-Laura ja Maria tulevat kotoa hakemaan? Pakkohan siinä oli laittaa kauluspaita päälle ja lähteä mukaan Bushwackersiin. Paikka oli normaaliin tyyliin ahdettu täyteen mutta kyllä suomalaisille on aina tilaa. Jorattiin tiukasti aamukolmeen asti, taksi kampukselle ja pikku-Laura julisti että "jatkot meillä, Kristo tuo Gitar Hiroon!" Eipä auttanut muu kuin totella. 06:00 totesin että jos aion politiikan seminaarissa sanoa yhtään mitään järkevää, pitäisi varmaan mennä edes pariksi tunniksi nukkumaan.

Onneksi olin tilannut Jonnalta herätyksen - tyttö paukuttikin oveani kuin viimeistä päivää. Mutta kerkesin ajoissa seminaariin. Puhuttiin median vaikutuksesta hallintokoneistoon ja vice versa. Omat esimerkkini olivat "Embedded journalists during Iraqi Freedom 2003, the distorted NASA climate change report and Watergate-scandal". Pisteet kotiin Kridelle.

Jonnalla oli kovin hupaisaa kustannuksellani tauon aikana kun ahmin kuumaa sämpylää ja ryystin omenamehua.

No, loppuihan se luentokin sitten aikanaan ja totesin että tämä poika palaa sänkyyn. Näin tein ja heräsin tuossa äsken, eli sutjakasti 19:30 paikallista aikaa. Huh, mutta tuli tarpeeseen.

2 kommenttia:

chef kirjoitti...

Pisteet kotiin Kris! Hyvin sä vedät krapulasta huolimatta :)

Kristo Karvinen kirjoitti...

Ha, kiitos kiitos!