Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 20. lokakuuta 2008

Neljäskymmenesneljäs päivä

Maanantai.

Nukuin pitkään ja heräsin kun Joni kysyi tarvitsenko Tescosta mitään. Tilasin pari pulloa Diet Cokea jotka Joni tietysti unohti tuoda. Hampipesu ja muut "aamu"-toimet jonka jälkeen istahdin koneen ääreen tarkastamaan että millonkas se ensimmäinen essee piti palauttaa. 31.päivä lokakuuta. Eli 11 päivää aikaa - enkä ole edes aloittanut vielä. Meinasi tulla hätä mutta toiminnan miehenä avasin koulun netin ja valitsin esseeni aiheen:

"2) Read the extracts from John Dod and Robert Cleaver's A Godly Form of Household Government (1598) and Nathaniel Crouch's The Apprentices Companion (1680). Do these texts demonstrate that society in early modern England was hierarchical and orderly?"

Luin tekstit läpi ja ajattelin aloittaa kirjoittamisen saman tien (vain 1,500 sanaa!) mutta onneksi vilkaisin ohjetta tarkemmin. Siellä nimittäin seisoi että "tällä tasolla argumentoinnin pitää perustua lähdeteoksiin". Joten nyt minulla on neljä kirjaa haettuna kirjastosta (pitää hakea vielä lisää, todnäk) joihin täytyy alkaa syventyä. Ei kitaransoittoa tänä iltana!

And in other news:

Palatessani kämpille huomasin uuden flyerin ovessa. Christian Union järjestää keskustelutilaisuuden keskiviikkona, aiheena tietysti "Kreationismi vs Evoluutio". Hyvin ovat ajan valinneet, 13:30. Minulla on luento alkaen 10:15 mutta jos hyvin käy, kerkeän juosta paikalle ja sanoa muutaman valitun sanan aiheesta. Kreationismi on 100% haihattelua ja kakan jauhamista. Lyhyt versio: Maailma luotiin kirjaimellisesti siten miten Vanhassa Testamentissa lukee. Kreationismin tueksi ei ole koskaan saatu yhtään tieteellistä todistetta, kun taas evoluutio on tätä nykyä 100% fakta. Jenkeissä (ylläri, ylläri!) asiasta on taitettu peistä ihan oikeudessa asti kun "tosiuskovaiset" yrittävät saada kreationismin peruskoulun opetussuunnitelmaan evoluution tilalle. Ja aina ovat hävinneet.

Ja koska Suomessa moisesta ei ole vaaraa niin kannanpa oman korteni kekoon täällä Englannissa. Toivon mukaan paikalla on muitakin järjen ääniä mutta saas nährä kuinka täs käy!

2 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Niinpä, länsimaisen tieteen. Luepa seuraavan päivän tekstiäsi, ei niitäkään oikein järki käsitä, puhumattakaan pimeästä energiasta. Entäpä jos on olemassa muutakin tietoa ja todistusta, logiikan ulkopuolista. Mene ja esitä kolmas näkökulma, niin räjäytät pankin. Josko siellä enää pankit on pystyssä muutenkaan.

Kristo Karvinen kirjoitti...

Joo, mutta muuta tiedettä kuin "länsimainen" ei ole olemassa. :)