Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Neljäskymmeneskahdeksas päivä

Miksei aina vois olla perjantai, perjantai, perjantaaaaai!

Ylevänä tavoitteena oli lukea kirjaa nimeltä "Never Married - Singlewoman in Early Modern England". Luen kyseistä opusta hissan dokumenttianalyysia varten.

Eipä siitäkään taas mitään tullut - Nora, Emmi ja Mari tulivat soittamaan kitaraa ja aloittelemaan kaupungille lähtöä varten. Yllättäen allekirjoittanut innostui lähtemään mukaan.

Ensin mentiin O'Neills-pubiin jossa soitti ihan livebändi. Covereita mutta enimmäkseen hyviä sellaisia. Sieltä siirryttiin Pig&Whistle-pubiin jonka piti olla hevi-mesta mutta turha toivo. Asiakkaat olivat kyllä pukeutuneet viimeisen päälle hevareiksi mutta jos kauttimista pauhaa Scorpions ja Bon Jovi...

Nora jäi elämänsä rakkauden kanssa P&W:hen, me muut siirryimme Velvet Loungeen. Kerrankin paikalla oli lissuja reilusti joten jorasin itseni naisporukan keskelle:
"That guy looks like he won't take no for an answer" Jahas. Eivät tytöt jostain syystä sitten
innostuneetkaan.

Sulkemisajan lähestyessä tajusin että suomitytöt olivat kadonneet paikalta. Päätin lähteä yksinään jatkoille Vibeen mutta lippuluukulla tajusin että käteinen oli loppu. Tallustellessani kohti automaattia totesin että ehkäpä en tarvitse enää yhtään tuoppia joten suuntasin kohti koulua ja reipashenkisesti kävelin kotiin.

No Jennyhän oli vielä hereillä siinä aamu-neljän aikoihin joten tiukka keskustelu käyntiin. Juteltiin varmaan tunnin verran. Herätin samalla muun kämpän vienolla ja pehmeällä äänelläni.

2 kommenttia:

antti kirjoitti...

Laitanpa sinulle vähän tunnelmia kunnalisvaalien aattona. Tässä ote laadukkaasta vaalijulkaisusta nimeltään Vapaa Suomi

[i]"Maassamme on ryhdyttävä toteuttamaan suurten pääomien omistajien ehdoilla tapahtuvan keinottelukapitalismin sijasta oikeudenmukaisuuteen, heikompien aseman turvaamiseen ja vapaaseen yritteliäisyyteen perustuvaa tervettä sosiaalista markkinataloutta. Tämän sosialismin ja kapitalismin väliin sijoittuvan ns. kolmannen tien avulla voidaan maastamme kehittää sosiaalista demokratiaa ja oikeusenmukaisuutta toetuttava hyvinvointivaltio"[i/]

Tämä siis Itsenäisyyspuolueen vaaliohjelmaa. Sanomattakin lienee selvää, että puolueella ei ole mitään mahdollisuuksia tämän päivän vaaleissa mutta eiköhän jotakuta tällainenkin argumentointi kiinnosta.

Kristo Karvinen kirjoitti...

Kuulostaa oikein lupaavalta :)

Mäkun luulin että meillä olis tommoinen systeemi jo!