Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Kolmaskymmenesyhdeksäs päivä

Yeah, keskiviikko eli pikku-lauantai!

Toisin sanoen bileilta. Mutta ennen bileitä piti kestää taas luento aiheesta "How to do History". Tällä kertaa, poikkeuksellisesti, oli jopa hauskaa. Tehtiin kirja-analyysejä, mutta aikaa lukea kirja oli kaksi minuuttia. Ja aikaa tehdä referaatti oli toiset kaksi minuuttia. Taidan olla sairas perverssi mutta se oli hauskaa ja mielenkiintoista. Miten sisäistät kirjan kahdessa minuutissa?

No, en spoilaa. Menkää yliopistoon ja selvittäkää itse!

Luennon jälkeen kerkesin juuri sopivasti Tescon bussiin ja pääsin tuhlaamaan 72 puntaa kauppaan. Tosin ostin ruokaa sekä itselleni että Jonille, joten ei se summa nyt NIIN kauhea ole.

Pari tuntia koneella & netissä hengailua, jonka jälkeen Essin ja Tiian kämpille etkoille. Tytöt olivat vielä vähän vaiheessa (ylläri, ylläri!) mutta hauskaa oli. Lähdettiin porukalla Bushwackersiin, koska keskiviikko on Bush-ilta. Toisin sanoen opiskelijat ilmaiseksi sisään. Ou jees!

Jorasin taas vaihteeksi kuin Kari Tapio kossukorin kanssa. Erityisesti pikku-Lauran kanssa vedettiin niin komea show että jopa DJ kommentoi asiaa. Puhumattakaan muista baarissa olijoista, jotka keskeyttivät omat tanssinsa seuratakseen meidän pikku baletti-oopperaa. Ou jees!

Mutta kaikki hauska loppuu aikanaan, joten löysin itseni naapurista polakkien, bulgaarien, sakujen ja yhden britin kanssa. Jatkot oli harvinaisen tylsät joten painelin pihalle etsimään suomi-mestaa - sehän löytyi Laurojen ja Annin kämpiltä. Eikun sinne. Tesco Hard Cider pullossa oli vielä nestettä jäljellä joten puteli mukaan ja äksöniä.

Ja nyt on lopulta kissan kunto pettänyt - tosin Children of Bodom on saanut allekirjoittaneen soittamaan ilmakitaraa aivan tuskassa! Duunikaverit varmaan muistavat saarireissun diskon? Jep, sama meininki, tosin kuulokkeiden kera ettei naapurit tule häiritsemään. Enivei, Guitar Hero 3 on jo tilattu koska sen saa myös PC-versiona. Kunhan se saapuu ensiviikolla, alkaa sellainen kitarasankarointi että heikompia hirvittää! ROCK ON!

Ei kommentteja: