Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

maanantai 13. lokakuuta 2008

Kolmaskymmenesseitsemäs päivä

Maanantai ja uusi ihana kouluviikko. Tosin minullahan ei ole luentoja maanantaisin, joten olin ajatellut nukkua pitkään. Ajatukseksi jäi, heräsin nimittäin kymmenen aikoihin kun siivooja-täti ja Skatie keskustelivat intohimoisesti käytävässä. Eli lujaa. Verkkarit jalkaan ja ovi auki:
"What's happening, where's the fire?"

Tiskeistä tuli valitusta - TAAS. Eli lavuaari oli täynnä tiskejä, eikä täti päässyt täyttämään ämpäriänsä tänne. Uhkaili että saadaan sakko. Nyökkäsin, kävin nostamassa tiskit pois altaasta, ilmoitin että "sink is free now" ja ryömin takaisin sänkyyn. Yllättävän hankalaa alkuasukkaiselle tuo tiskaaminen. Ja koska olen jo kahdesti tiskannut kaikkien haisevat tiskit, niin ihan jo periaatteesta en enää muiden tiskejä hoida.

Harmikseni en saanut unen päästä enää kiinni, joten hampipyykki ja aamutupakka. Niiskutin ja yskin eli flunssa senkuin paheni. Onneksi ei taida olla kuumetta. Ei vanha setä jaksa enää. Vetäydyin omaan huoneeseeni mököttämään. Tein sentään hissan kotiläksyn ja lähetin sen proffalle. Ja tutustuin Age of Decadenceen, joka vaikuttaa oikein lupaavalta peliltä. Ihan kuin se ei olisi tarpeeksi, bongasin Obsidianin uuden projektin - Aliens RPG:n. Ja pienen tietojahdin jälkeen varmistui että Chris Avellone on projektissa vahvasti mukana. Eli ennusmerkit ovat erinomaiset - vaikkakin peli on ilmeisesti toimintapainoitteinen. Onneksi julkaistaan vasta sitten joskus.

Tiia organisoi porukkaa Trampsiin. Ei ole voimaa lähteä plus että viikonloppuna paloi sata puntaa oikein mukavasti. Ja samasta syystä jätin Emmin, Noran, Marin ja Elinan Suomi-bileet väliin. Tosin oli pakko käydä kääntymässä paikalla, tytöt olivat maajoukkuepaidoissa ja suomi-hatuissa. Sain jopa salmiakkia. Ihanaa.

Loppuilta onkin sujunut rauhaisasti, kun löysin netistä tiedon että H.P Lovecraftin novellit kuuluvat nykyään Public Domainiin eli ovat julkista materiaalia. Ja sehän tarkoittaa että miehen koko tuotanto löytyy netistä, täysin laillisesti. Ihan kuin ei luettavaa olisi muutenkin tarpeeksi. No, suurin osa novelleista on kohtuu lyhyitä - käyvät välipaloina koulukirjojen välissä.

Illan huipennukseksi opetin Skatielle mitä kapitalismi ja kommunismi ihan aikuisten oikeasti tarkoittavat, käyttäen legendaarista kylä-vertausta. Kiitokset siitä Jalkasen Matille. Ja sen perään Skatie halusi tietää mistä tämän hetkisessä Credit Crunchissa, eli käytännössä lamassa, on oikein kysymys. Tietoni maailmantaloudesta eivät nyt ihan huippua ole mutta sain asian selitettyä. Luojan kiitos olin lukenut BBC:n erinomaiset artikkelit aiheesta jotka ovat muuten myös täysin ilmaisina netissä. Hesari saisi ottaa oppia - olen varma että HS on myös kirjoittanut aiheesta runsaasti mutta niitäpä ei pysty ilmaiseksi lukemaan. Ilmaiseksi kun julkaistaan vain lyhyesti uusimmat uutiset.

1 kommentti:

Oldemar kirjoitti...

Kukas ne Erkon lounaat maksaa, jos lehti on ilmainen? BBCllä on lupamaksut. Paitsi tietenkin - kyllä! - vapaa lähdekoodi, vapaa sisällöntuotto, luovan työn tuotto kaikille ei vain porvareille, maatalouden kollektivisointi, tuotantovälineet työläisille, EII, KAUTTA LENININ KÄÄRINLIINOJEN, SE ELÄÄ! Miksi, oi miksi et jo kuole?! ;) Kauan eläköön 1. hakkeri ja commonism! T Erkon kätyri aamuruuhkabussista