Touched by his Noodly Appendage

Touched by his Noodly Appendage
Church of the Flying Spaghetti Monster

sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Kolmaskymmenesneljäs päivä

Iki-ihanainen perjantai.

Tukka suoraksi ja japanin tunnille. Kinue-sensei oli edelleen innoissaan ja opimme tilaamaan ruokaa ravintolassa, kertomaan kellonajat ja muuta hyödyllistä. Iloiseen joukkoomme liittyi uutena opiskelijana punatukkainen (tietysti) irkku-poika.

Japanin jälkeen vetelehtimistä kämpille, kunnes tajusin että alkoholi on loppu. Joten kiertämäään naapurustoa jos joku muukin lähtisi kauppaan. Ja löytyihän sitä seuraa.

Illalla jengi kerääntyi Diveen pelaamaan ilmaista poolia (otin turpiin Arlalta), nauttimaan juomasta ja hyvästä seurasta. Tämähän oli tietysti vain lämmittelyä sillä kansa tahtoi pubikierrokselle. Joten päädyimme Keystonesiin (taas), missä äänekäs suomalaislauma muodosti kolmasosan asiakkaista. Jotenkin päädyin (taas) Reflex-klubille, jossa oli (taas) dirty dancing-kisa. En voittanut vieläkään, prkl. Klubilla oli sopivan väljää, eli hyvin oli tilaa tanssia. Mikä loppuillasta johti siihen että britti-kolmikko tuli ottamaan kontaktia. Neiti A poistui viiden minuutin pyörityksen jälkeen takavasemmalle, uhraten ystävänsä, neiti B:n, tanssin pyörteisiin. Neiti B ei kestänyt edes viittä minuuttia mutta poistuessaan työnsi neiti C:n syliini. Eipä kolmaskaan kauaa kestänyt.
"You're amazing!" Ottaisko tuon nyt sitten hyvällä vai pahalla...

Palattiin kampukselle jossa Emmi möläytti ettei ollut koskaan nähnyt 300-elokuvaa. Asiahan täytyi korjata välittömästi, joten raahasin tytön kämpille ja eikun leffa pyörimään. Ja siinä se loppuyö menikin.

Ei kommentteja: